Hansa FCMX59229, aragaz mixt cu rotisor

Aragazul Hansa FCMX59229 este dotat cu grill electric, siguranță la plită și cuptor, aprindere electrică, capac din sticlă și rotisor. Toate acestea fac ca acest model să devină unul ceva mai special decât restul aragazurilor. Din poza de jos se poate vedea designul acestui model și capacul plitei este diferit, e vorba de unul din sticlă, astfel dacă frigeți ceva pe plită, nu veți păta perete și arată mai bine decât cel din tablă. La plitele electrice nu e prezent nici un capac deoarece suprafața plitei e netedă, deci trebuie să puneți faianță sau gresie pe perete.

Alternativele sunt mai multe și pot să fie și de la alți producători dacă nu vă doriți acele dotări sau poate chiar unul complet electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are arzătoarele clasice care au o putere de la 1 kW până la 3 kW (în funcție de diametrul lor). Cu alte cuvinte, arzătorul cel mai mare are și cea mai mare putere. Acea putere e dată și tipul de alimentare – gaz/electric. Cea mai bună plită de pe piață este cea cu inducție, dar este și cea mai costisitoare deoarece vorbim de o tehnologie mai avansată. Cuptorul are grill, rotisor, alimentare electrică, nu are nevoie de aprindere electrică, dar mai are timer (electronic), iluminare interioară și siguranță.

Este la fel ca multe alte aragazuri, adică are o lățime de 50 cm și, evident, un model de 60 oferă mai mult spațiu pe plită. Ca și caracteristici speciale are: capac din sticlă, grill electric, sertar inferior pentru vase, ventilator integrat și cuptor iluminat. Dacă vi-l luați pentru o bucătărie nouă, atunci vă recomand o hotă telescopică tot pe inox pentru a se asorta cu acest aragaz.

Plusuri: toate acele dotări speciale menționate mai sus, designul elegant, capac din sticlă, sertar inferior și preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FCMX59229 poate înlocui orice model mai vechi deoarece arată mult mai bine, are acele dotări speciale și specificații interesante. Aprinderea electrică de la plită este integrată cum vedem la aparatele incorporabile, adică poate fi folosită cu o sigură mână.