Electrolux LKG500001W, aragaz cu lățime de 50 cm

Aragazul Electrolux LKG500001W este unul cu alimentare pe gaz dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere al plitei și al cuptorului. Acest gen de aragaz este popular, însă tot mai mulți optează pentru cele mixte (cuptor electric). Are o lățime de 50 cm, motiv pentru care plita nu are o suprafață foarte mare și poate că vă este de ajuns. Poate că nici nu veți folosi toate arzătoarele, iar varianta de jos corespunde necesităților voastre. Chiar dacă nu are dotări premium precum capac din sticlă și rotisor, e o achiziție foarte bună în acest buget.

Acest brand e destul de cunoscut deoarece oferă soluții fiabile pentru orice buzunar și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aprinderea electrică e o dotare tot mai căutată deoarece ușurează aprinderea arzătoarelor, însă tot e nevoie de ambele mâini să o faceți. Plita are patru arzătoare de puteri variabile – între 1 kW și 3 kW, și cam toate aragazurile oferă cam aceeași putere la nivelul plitei. Cuptorul are grill, aprindere electrică, timer și iluminare în timpul funcționării. Nu vine cu tăvi de diverse dimensiuni, dar acelea pot fi luate ulterior.

Chiar dacă nu e pe inox/argintiu, albul e simplu, elegant și ușor de întreținut. Poate că nici nu ați fi avut mult loc pentru o variantă de 60 cm sau alte tipuri de aparate care ar fi cerut și un altfel de mobilier (incorporabile). În partea de jos, această variantă oferă un sertar pentru depozitarea vaselor, dar voi puteți pune ce doriți, chiar și ustensile pentru cuptor.

Plusuri: arată foarte bine, aprindere electrică, fiabil, cuptor iluminat, sertar inferior, preț competitiv și altele.
Minusuri: nu sunt.

Un aragaz e foarte util în orice bucătărie, în special dacă nu aveți un alt tip de aparat care să-l înlocuiască (mă refer la incorporabile). Electrolux LKG500001W e una dintre cele mai accesibile variante oferite de acest brand și alături de care aș alege o hotă tot de la același brand sau de la un alt brand popular. Ideea e că aparatul să se asorteze cu restul bucătăriei sau cu celelalte aparate.