Hansa FCMW58049, aragaz cu 2 arzătoare și 2 zone electrice

Din imaginea de prezentare se poate vedea că Hansa FCMW58049 are plita împărțită în două părți – o parte pe gaz și o parte electrică. Puteți să alegeți cum să gătiți, adică puteți frige pe arzătorul cu gaz din față și să gătiți supă pe arzătorul mare electric din spate. Diferența majoră dintre ele este randamentul care influențează gustul mâncării, dar să nu uităm nici de putere. Vorbim de noua serie de aragazuri de la acest brand care are un design plăcut pe alb care este evidențiat destul de bine pentru că are o ușă neagră cu sticlă fumurie la cuptor.

Poate că un astfel de aragaz ar fi pe plac și chiar dacă rămâneți fără gaz, veți putea găti în continuare cu zonele electrice din stânga. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul are un panou de control ușor de folosit și observăm că nu are timer la cuptor, avem doar butoane pentru selectarea temperaturii și modulul de gătire. CUptorul poate fi iluminat pentur a vedea preparatul fără a mai deschide ușa. Funcțiile cuptorului sunt interesante și le veți găsi și la late modele electrice: grill (1500W), coacere și dezghețare. Să nu uităm nici de modurile de gătire ale cuptorului: încălzire rapidă, încălzire sus-jos, încălzire de jos și încălzire de sus.

Păreri pro și contra

Aragazurile mixte sunt destul de populare, adică mulți utilizatori renunță la variantele pe gaz în favoarea celor care au cuptor electric. Una cuptorului are trei straturi pentru o izolare mai bună și ușa este rece tot timpul. În partea de jos are un sertar pentru vase de dimensiuni mari, care nu este o noutate adică îl vedem și ala alte modele. Vorbim de un brand cu experiență și nu de unul oarecare, motiv pentru care veți vedea doar păreri pozitive despre acest model.

Hansa FCMW58049 este un aparat compact având o lățime de 50 cm, astfel că nu trebuie să aveți mult loc în bucătărie pentru el. Cuptorul este suficient de voluminos (62 litri) și oferă funcții de gătit utile, iar aerul cald este distribuit uniform cu ajutorul ventilatorului pentru ca preparatele să fie gătite perfect (fără să se ardă în partea de jos).

Te-ar mai putea interesa