≡ Meniu

Hansa FCMW58069, aragaz mixt cu dotări premium

Aragazul Hansa FCMW58069 e unul de tipul mixt întrucât cuptorul şi zona de gătit a plitei sunt electrice, iar cele 3 arzătoare sunt pe gaz. Din ce am scris se poate observa că aparatul e unul unic. Pot spune că nu-mi amintesc să fi văzut un astfel de aragaz.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi funcţii. Aspectul e unul plăcut şi minim în acelaşi timp.
Nu ştiu dacă se vede din poză dar aparatul are un sertar inferior în care se pot pune diferite obiecte. E vorba despre un sertar cu role aşa încât să fie uşor de manevrat.

Păreri pro şi contra

Hansa FCMW58069 e un aparat cu clasa A de eficienţă energetică. Mai mult ca sigur că e vorba despre eficienţă după vechile standarde deoarece nu am văzut să aibă noua etichetă energetică. Astfel, consumul energetic e de 1 kWh per ciclu şi de 0,8 per ciclu cu ventilaţie.

Schema de montaj a legăturilor electrice e la pagina 5 figura 4b din manualul de utilizare. Pe pagina 33 din manual are specificat că aparatul a fost proiectat pentru curent trifazic, dar poate funcţiona şi monofazic.

Capacitatea cuptorului e mare de 62 litri aşa încât să puteţi găti o cantitate mai mare.
Pe partea de confort acest model e unul echipat cu CoolDoor3 care presupune că uşa are 3 geamuri aş încât aceasta să rămână rece. Are iluminare pentru ca dvs să vedeţi mai bine starea în care se află mâncarea.
Întreţinerea nu e grea deoarece aparatul are uşă uşor de curăţat. Mai trebuie adăugat că interiorul cuptorului e emailat şi are Steam cleaning.

Aparatul nu e unul slim, dimensiunile sale fiind de 50x60x85 lxaxî cm. Sunt nişte dimensiuni normale pentru un astfel de aparat.