Hansa BOEW684721, cuptor cu autocurățare catalitică

Cuptorul incorporabil poate fi disponibil pe diverse culori în caz că vă doriți toate aparatele pe aceeași culoare. Hansa BOEW684721 este un model alb destul de bine dotat, iar numeroasele programe pot fi văzute la butonul din dreapta. La unii producători, butoanele pentru selectarea programelor și a temperaturii unt inversate, însă nu aveți cum să faceți confuzie datorită pictogramelor prezente. Interfața este cea clasică și poate fi folosită cu ușurință de oricine.


Sunt și alte cuptoare similare cu acesta doar că sunt pe inox, însă poate că nici nu vă doriți acea culoare metalizată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul din imaginea de sus este unul multifuncțional adică oferă ceva mai multe funcții de încălzire. Pentru fiecare există o pictogramă pe acel panou de control, dar se poate vedea și temperatura maximă care poate fi aleasă – 250 grade C.

Puterea sa de 2900 W arată că este un cuptor puternic care vă permite să coaceți și două tăvi în unele cuptoare sunt mult mai bune la așa ceva (cele cu putere peste 3000 W sau anumite moduri de încălzire). Autocurățarea catalitică este o funcție destul de utilă deoarece ușurează întreținerea aparatului (pereții au un strat care descompun grăsimile).

Numite caracteristici nu diferă la cuptoare, adică mai toate au un consum relativ ok pentru ce oferă (Clasa A), grill, ventilator, timer și autocurățare (tipul poate să difere). Evident că cele mai ieftine cuptoare de pe piață pot să ducă lipsa unor astfel de dotări, de aceea eu le-aș evita (sunt precum aragazurile electrice).

Concluzie

Hansa BOEW684721 are chiar și preîncălzire în 4 minute, astfel că rezultatele vor fi excelente indiferent că alegeți să gătiți. Puteți obține Pizza crocantă exact ca la restaurant sau chiar peste așteptări. Decongelarea este o altă funcție interesantă, astfel că puteți renunța fără probleme la cuptorul cu microunde. Sunt și cuptoare cu funcție microunde, însă prețul este pe măsură, adică ați putea cumpăra două cuptoare la prețul respectiv. Electrolux EVL6E40X este un astfel de cuptor și din câte se observă este oferit de un brand diferit.

Te-ar mai putea interesa