Electrolux EVL6E40X, cuptor incorporabil compact cu funcție microunde

Am mai văzut și alte cuptoare incorporabile cu funcție microunde, însă nu sunt așa de compacte. Electrolux EVL6E40X este mult diferit de restul și se vede din imagine că nu este atât de înalt, are doar 45 cm. Puteți alege să-l montați ca și un cuptor obișnuit sau deasupra altuia, în caz că folosiți două cuptoare. Arată ca și un model clasic doar că la interior sunt diferențe majore, iar funcția microunde este oarecum o noutate pe cuptoarele din acest buget. Această caracteristică am mai văzut-o și modele premium (Bosch HNG6764S6), dar acelea au prețuri de două sau trei ori mai mari.

Pot spune că-și merită prețul deoarece are dotări care vă pot ușura viața, dar și rezultatele vor fi mult mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Consumul este relativ același ca și un cuptor clasic, doar că acesta se laudă cu clasă energetică mai bună – A+ (majoritatea având doar A). Puterea cuptorului este una destul de mare și va fi de folos pentru anumite preparate, dar și faptul că puteți seta temperatura până la 230 grade C. Este destul de clar că nu poate fi chiar mai bun decât un cuptor cu volum de peste 70 litri, dar tot impresionează.

Panoul de control este bine organizat și pentru ca să nu umble cineva la el, puteți împinge butoanele rotative (retractabile). Meniul oferă chiar și sugestii, cum ar fi temperatura de gătire. Puteți încerca aproape orice preparat datorită numeroaselor moduri de încălzire.

Un astfel de cuptor se dresează celor care vor o soluție mai compactă din cauza spațiului disponibil sau pur și simplu, le place ce oferă. Imaginați-vă că nu mai aveți nevoie de un cuptor cu microunde în bucătărie. S-ar putea să vedem chiar mai multe astfel de cuptoare în viitorul apropiat.

Concluzie

Electrolux EVL6E40X este un cuptor destul de interesant și nu duce lipsă de nimic, chiar dacă este atât de compact. Se laudă că poate găti de două ori mai rapid decât un cuptor clasic, fără a compromite preparatul, iar această caracteristică poartă denumirea de CombiQuick.

Te-ar mai putea interesa