Hansa BOEW684021, cuptor alb cu Clasa A

Cuptoarele incorporabile pot fi pe mai multe culori, astfel încât să asortați puțin aparatele sau poate nu vreți să se potrivească între ele, ci cu mobilierul. Hansa BOEW684021 este un model pe alb și arată destul de bine deoarece este mai bine evidențiat timerul și sticla de pe ușă. Poate că unii dintre voi nu mai vă doriți culori atât de pretențioase și optați pentru aparate pe negru (cum este Hansa BOES68465). Lista de cuptoare incorporabile este destul de mare.

Nu este foarte ieftin deoarece are numeroase funcții, adică este unul multifuncțional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt destul de multe cuptoare similare cu acesta, doar designul este ceva mai diferit și o bună parte dintre ele au clasă energetică A. La acestea este destul de dificil să scadă consumul, însă sunt și cuptoare care se laudă cu un consum și mai redus, dar pentru un cost mai mare. Oricum, de multe ori nu suntem interesați atât de mult de consum, ci mai degrabă de rezultate. Rezultatele bune pot fi oferite doar de un cuptor multifuncțional, adică are are suficiente dotări pentru orice situație (preparat).

Pentru anumite rețete trebuie folosite anumite funcții de încălzire, astfel că puteți obține orice, de la o prăjitură bine coaptă la o friptură delicioasă. Funcția de preîncălzire nu lipsește la noua generație, iar curățarea interiorul este o joacă când folosiți Steam Cleaning (curățare cu abur). Această funcție de autocurățare este foarte populară deoarece nu folosește multă energie și nici nu influențează mult prețul aparatului (cum se întâmplă în cazul celor cu piroliză sau pereți catalitici).

Concluzie

Hansa BOEW684021 este un aparat care poate fi folosit cu ușurință de oricine, arată bine, oferă rezultate foarte bune și nici nu costă foarte mult. Să nu neglijăm nici faptul că este un brand (german) cu experiență și că nu costă chiar atât de mult în comparație cu un aragaz mixt/electric. Evident se ia în calcul și o plită, iar voi puteți opta chiar pentru una pe gaz, chiar și complet neagră (cum este Candy CHW6LBB).

Te-ar mai putea interesa