Hansa BOES68465, cuptor incorporabil cu butoane push up

Cuptorul incorporabil Hansa BOES68465 se adresează celor care vor o soluție performantă, dar și elegantă. Se vede din imaginea de prezentare că are un panou de control modern cu timer și butoane push up, dar și o suprafață lucioasă (fiind vorba de sticlă neagră). Cu alte cuvinte, un astfel de cuptor s-ar potrivi perfect alături de o plită cu sticlă tot neagră sau vitroceramică. Voi alegeți cum vreți să vă echipați bucătăria, însă trebuie să luați în calcul și brandul deoarece calitatea diferă, chiar și fiabilitatea.

La prima vedere nu pare a fi un cuptor prea dotat deoarece nu sunt multe informații pe panoul de control (pictogramele fiind pe marginea butoanelor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Vorbim de unul multifuncțional, adică are ceva mai multe funcții decât unul clasic și e și normal să fie așa că doar are ventilator. Acesta face ca procesul de încălzire să fie mai eficient, însă nu este folosit la toate modurile de încălzire. În funcție de ce vreți să coaceți sau să gătiți, se alege modul de încălzire dorit. Pot spune că încălzește mult mai bine decât cuptorul unui aragaz (pe gaz), de aceea mulți nu mai aleg aragazuri, ci mai degrabă astfel de soluții.

Nu costă cu mult mai mult decât un aragaz (mixt sau electric), în special dacă optați pentru o plită nu foarte scumpă. Plita poate fi destul de simplă, în special dacă nu vă doriți să fie electrică, deoarece diferențe sunt doar la serii și la materialele folosite.

Revenind la cuptorul acesta, el oferă funcții de încălzire esențiale, chiar și convecție (este foarte importantă pentru anumite rețete sau preparate). În total are 8 funcții, deci nu se poate spune că este orice cuptor, iar timerul este o altă dotare utilă.

Concluzie

Hansa BOES68465 are chiar și o funcție de autocurățare, însă nu este foarte specială – hidrolitică (pereții cuptorului sunt cu ajutorul aburului). Oferă specificații și dotări bune pentru cât costă (seamănă mult cu Indesit IFW 4841 JC BL), motiv pentru care și utilizatori au fost mulțumiți de alegeri, ca urmare vedem recenzii foarte bune.

Te-ar mai putea interesa