Hansa BOEW681621, cuptor electric alb

Cuptoarele electrice pot fi de mai multe tipuri și culori, iar voi poate că vă limitați la un buget mai mic, astfel că vă rezumați strict la anumite caracteristici. Hansa BOEW681621 este o soluție puțin diferită de majoritatea, deoarece sunt foarte puține aparate albe sau alte culori. Aici nu mă refer la negru și inox, care sunt cele mai populare culori sau combinații de culori. Dacă vă place ce oferă cuptorul electric de jos, însă ați dori o alternativă complet neagră, Hansa BOES684021 este o recomandare de pus pe listă.

Chiar dacă seamănă puțin cu variantele foarte ieftine, se observă că la interior are ventilator pentru o distribuire mai bună a aerului cald și poate fi împreună cu alte dotări (sunt modurile de încălzire). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa BOEW681621

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model electric mai special chiar dacă la prima vedere nu pare a fi, iar un număr mai mare de funcții scoate în evidență faptul că are dotări mai numeroase. Merită ales chiar dacă nu are cel mai modern panou de control și motivele sunt destul de multe:

  • cuptorul vine cu putere maximă de 2.9 kW, iar temperatura poate să ajungă până la 250 grade C. Evident că sunt cuptoare și mai puternice decât acesta, dacă bugetul vă permite.
  • design clasic pe alb, cu control ușor de folosit, informațiile fiind prezente pe marginea butoanelor.
  • clasa de eficiență rămâne neschimbată și poate în viitor vom vedea soluții mai eficiente (A+ sau chiar mai bune). Chiar și așa, nu cred că vă interesează foarte mult consumul, ci mai degrabă rezultatele.
  • toate acele moduri de încălzire vor fi destul de utile în a obține rezultatele dorite.

Mai multe informații sunt în manualul său care recomand să-l studiați. Sunt destule cuptoare care seamănă cu acesta, după cum am și menționat mai sus.

Concluzie

Hansa BOEW681621 oferă opțiune de preîncălzire rapidă, astfel că rezultatele vor fi pe măsură, iar durata sa e de numai 4 minute. Aveți posibilitatea să curățați destul de ușor interiorul cuptorului cu ajutorul aburului, adică puneți un litru de apă în tavă și setați cuptorul la 50 de grade în modul convențional.

Te-ar mai putea interesa