Hansa BOES684021, cuptor electric incorporabil pe negru

Cuptorul electric din imaginea de jos este un model care se incorporează adică aveți nevoie de un corp dedicat. Acesta poate fi sub blat sau la nivelul blatului, adică poate că nu vreți să vă aplecați când scoateți tava cu prăjitură. Hansa BOES684021 este un model complet negru după cum se poate vedea și are un timer digital, iar informațiile despre programe și temperatură sunt pe marginea butoanelor. Astfel, panoul de control este mai gol (minimalist) și se laudă cu un număr mare de funcții – 8.

Nici nu prea mai sunt cuptoare cu 4 funcții, cele mai multe model au 6 și 8 funcții, iar cele care au chiar mai multe funcții necesită un control mai avansat pentru că nu încap atâtea pe marginea unui buton. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cu alte cuvinte, cuptorul prezentat este unul multifuncțional și dacă vă place aparatele complet negre, atunci nu văd de ce nu ați alege pe acesta. Deci, arată bine și oferă destul de multe pentru cât costă:

  • vorbim de un volum de 65 litri, care nu este prea relevant cât timp nu vă folosiți de el.
  • puterea maximă a cuptorului ajunge la 2.9 kW, deci face facă cu brio oricărei provocări (rețete noi). Evident că puterea nu este atât de relevantă, ci mai degrabă numărul de funcții. Cu cât sunt mai multe dotări, cu atât aveți mai multe moduri de încălzire. De exemplu, oferă preîncălzire în 4 minute, funcție de curățare cu ajutorului aburului (Steam Cleaning), decongelare etc. Iluminare interioară nu lipsește nici ea, astfel că nu mai trebuie să deschideți ușa ca să verificați preparatul.
  • îmi place mai mult timerul electronic decât cel cu buton rotativ deoarece este mai vizibil și veți ști cu exactitate timpul rămas.
  • accesoriile incluse sunt cele două tăvi și grătarul, iar acestea le vedeți la mai toate cuptoarele.

Concluzie

Probabil că nu sunt multe recenzii cu acesta, dar trebuie să știți că vorbim de un brand german. Hansa BOES684021 se instalează ușor și nu este necesar un corp diferit, poate fi pus în locul vechiului model. Chiar dacă volumul diferă, dimensiunile sunt aceleași și cablul de alimentare este destul de lung. Un alt cuptor german dar mai diferit este Bosch HBA554EB0, însă nu este la fel de accesibil.

Te-ar mai putea interesa