Hansa BOEW681021, cuptor incorporabil alb cu 8 funcții

Cuptorul incorporabil alb din imagine este Hansa BOEW681021 și este perfect pentru cei care vor o soluție accesibilă și bine echipată pentru bucătărie. Poate că nu sunteți deranjați de controlul mecanic al cuptorului, însă și variantele puțin mai accesibile oferă doar un timer digital. Modelele de top oferă un control touch complet pentru că vin cu o mulțime de funcții și moduri de gătit. Chiar și cel de jos se poate lăuda cu un număr mare de funcții și moduri pentru că are dotări excelente.

Interfața este simplă și pictogramele sunt aceleași indiferent de brand, iar în manualul său veți găsi ceva mai multe detalii despre aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Funcțiile sunt importante pentru un utilizator pretențios și care a mai avut un cuptor mai simple. Acestea se folosesc de dotările cuptorului și sunt diverse combinații pentru a încălzi cât mai bine preparatul. Iluminarea interioară a devenit standard pe multe cuptoare noi pentru că este destul de folositoare. Pe ușa cuptorului aveți numeroase informații referitoare la durata programului și temperatura necesară preparării unei anumite rețete. Nu sunt incluse foarte multe accesorii, dar voi puteți cumpăra pe parcurs ce tavă sau ustensile considerați utile.

Păreri pro și contra

Încălzește mult mai bine decât cel pe gaz (uniform) iar ventilatorul are un rol important în acest sens. Nu veți mai trece niciodată la un cuptor clasic și prețurile sunt chiar atractive pentru ce oferă. Un număr generos de funcții permite să gătiți orice cu el și poate chiar să renunțați la cuptorul cu microunde. Totuși nu are anumite funcții speciale care pot fi utile în anumite situații. Are un design clasic plăcut pe alb și se asortează cu orice plită, chiar și electrică. Aparatele albe pot oferi un plus lumină camerei și poate că și mobilierul va fi tot pe alb. Poate că nu are butoane retractabile ca la alte serii, dar poate că vreți să aveți acces ușor la ele tot timpul.

Hansa BOEW681021 poate fi instalat în locul cuptorului vechi deoarece are aceleași dimensiuni, iar consumul nu este mai mare. Se laudă cu o clasă energetică bună – A, dar și cu o putere maximă de 2.9 kW.

Te-ar mai putea interesa