Beko BBIM12300XPSE, model clasa A+ cu capacitate de 72 litri

Beko BBIM12300XPSE e un aparat din categoria cuptoarelor incorporabilelor cu o capacitate mare. Vine cu capacitate de 72 litri și multiple funcții utile care vor face utilizarea sa mai ușoară.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are un panou de comandă simplu de utilizat.
Se poate vedea că are culoare inox așa încât să se integreze perfect în decor. oalternativă pe negru ar fi acest Beko.
Datorită butoanelor PIPO acestea pot fi ascunse așa încât să aveți un design minim. PIPO înseamnă push in push out.

Păreri pro și contra

Cuptorul Beko BBIM12300XPSE e unul electric și are clasa A+ conform vechii etichete energetice. Consumă 0,95 kWh per ciclu și 0,69 kWh per ciclu la ventilație.
Interiorul e făcut așa încât aerul cald să fie distribuit uniform. Acest lucru poartă numele AeroPerfect și mai presupune și faptul că are un algoritm de distribuire a căldurii.

Dacă vă preocupă întreținerea sa atunci ar trebuie să scriu că vine cu autocurățare pirolitică. Acesta e un program prin care cuptorul transformă grăsimea și murdăria în cenușă.

Când vreți să închideți ușa aceasta nu se va trânti pentru că are un sistem nou de balamale care face ca ușa să se închidă delicat. Adică are închidere amortizată.

Principalul motiv pentru care cineva ar alege un astfel de aparat în defavoarea unuia pe gaz ar fi mai puține griji cu gazul/butelia, coacerea uniformă și un gust mai bun (deoarece nu au loc arderi de gaze).

De final trebuie să scriu că acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva calitativ de la un producător premium.
Fiabilitatea e una bună deoarece are garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. la fabricarea sa au fost folosite materiale de calitate precum inox.

Te-ar mai putea interesa