Hansa BOEW680177, cuptor incorporabil alb

Cuptorul incorporabil poate fi chiar pe alb, iar un exemplu poate fi chiar cel de jos. Hansa BOEW680177 este un model destul de simplu, însă cu numeroase funcții sau moduri de preparare. După cum se vede în imaginea de jos, are un panou de control destul de gol, sunt doar acele două butoane rotative pentru setarea temperaturii și funcției, dar și doi indicatori luminoși. Informațiile sunt prezente pe marginea butoanelor ca la aragazuri, însă la alte cuptoare ceva mai scumpe, vedem butoane retractabile (pot fi ascunse prin apăsare).

Este destul de bine echipat pentru cât costă astfel că nu- putem reproșa mai nimic, însă depinde și ce aveți nevoie pentru anumite preparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un design clasic care s-ar putea să vă placă. Costă destul de puțin în comparație ucu un aragaz, dar trebuie să luați în calcul și o plită alături de acest cuptor. În funcție de preferințe, puteți alege una pe gaz sau electrică. Acestea pot fi de mai multe tipuri și randamentul diferită în funcție de tehnologiile de încălzire sau arzătoarele.

Accesoriile incluse sunt aceleași și nu oferă nimic în plus, adică vine cu tavă și grătar. Cuptorul are o putere de 2.9 kW, valoarea care joacă un rol important atunci când gătiți mult pentru cei dragi. Bineînțeles, dotările sunt și ele importante, iar la acesta sunt numeroase (se vede după numărul de programe). Interiorul este iluminat și se vede din imaginea de prezentare unde este amplasată lampa.

Concluzie

Dotările unui cuptor pot să difere chiar și dacă vorbim de aceleași dimensiuni și același volum interior. Cu alte cuvinte, fiecare model este diferit și veți găsi ușor unul care vi se potrivește. Hansa BOEW680177 față de multe altele nu vine cu acel timer (Hansa BOES683020 are timer), însă câți dintre voi în folosesc? Evident că devine util atunci când repetați anumite preparate sau când nu stați prin preajmă, dar sunt și acele cronometre pentru bucătărie (digital/analog) care le puteți lua cu voi oriunde și nu mai trebuie să vă uitați la ceas.

Te-ar mai putea interesa