Hansa BOES683020, cuptor incorporabil cu aspect modern

Cuptorul incorporabil Hansa BOES683020 este un model ceva mai elegant decât restul și se vede după designul minimalist. Panoul de control mai că nici nu iasă în evidență pentru că totul este complet negru, timerul are scris roșu și sub el sunt butoanele touch. Evindet că butoanele pentru temperatură și funcții sunt rotative, dar nu iasă în evidență pentru că sunt retractabile, mai sunt numite și push-pull. Prin apăsare acestea iasă în afară și pe marginea lor sunt informațiile necesare (pictograme)

Am pus imaginea de prezentare de mai jos pentru a vedea cum arată acest model și nu sunt multe ca acesta. Oricum, nu cred că veți alege un cuptor doar pentru felul cum arată, ci mai degrabă și pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este un model banal și se poate observa ușor. Evident că nu vom mai vedea cuptoare pe gaz, majoritatea fiind electrice datorită dotărilor și prețului. Diferențele de preț dintre cele două tipuri de cuptoare erau destul de mici, astfel că mulți ar prefera pe cele electrice, deoarece oferă o distribuire mai uniformă a aerului cald.

Față de alte cuptoare, acesta vine cu 9 moduri de gătire care pot fi alese cu butonul rotativ. Oferă câteva caracteristici interesante: sistem BakingPro, preîncălzire în numai 3 minute, coacere uniformă indiferent la ce nivel ați pus tava, interior emailat EasyClean, ușă cu izolare Cool Front 3 (trei geamuri), Steam Cleaning. Cu ajutorul aburului puteți să curățați mult mai ușor interiorul trebuie doar să puneți apă în tavă și să alegeți opțiune menționată în manual (pentru această funcție). Altele au inserții catalitice, iar un exemplu este Hansa Fusion BOEI68473. Ventilatorul este prezent pe mai toate cuptoarele și aș evita pe cele care nu-l au deoarece ajută mult în special că distribuie mai bine aerul cald în interior.

Concluzie

Rezultatele sunt influențate și de modul de preparare ales, dar în general, în rețetă este menționată temperatura și modul de încălzire. Hansa BOES683020 este un model ceva mai special după cum am menționat mai sus și oferă dotări avansate pentru ca voi să puteți încerca numeroase preparate.

Te-ar mai putea interesa