Indesit IFW 4841 JC BL, cuptor cu funcție de autocurățare

Cuptorul incorporabil Indesit IFW 4841 JC BL e o alegere destul de nouă, motiv pentru care prețul e destul de atractiv. Finisajul pe negru cu argintiu e destul de elegant și brandurile mai cunoscute, cum e și acesta, oferă variante în mai multe culori. Orice bucătărie modernă are nevoie de aparate pe măsură, iar pachetul cuptor+plită ar trebui luat în calcul deoarece nu mi se pare scump. Chiar dacă un aragaz e mult mai accesibil, cuptorul e inferior la toate capitolele și plita nu e așa de mare.

Dacă nu aveți un buget mare, adică e destul de limitat, puteți lua în calcul și ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cam toate cuptoarele de pe piață sunt electrice pentru că oferă mai multe avantaje decât cele pe gaz (rezultate mai bune, mai multe funcții, panou de control mai interesant, dotări numeroase). Volumul acestui model e mai mare și observ că nu afectează dimensiunile aparatului. Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+, dar și așa nu cred că vă interesează. Timerul digital e destul de vizibil și cu ajutorul său se poate supraveghea mai bine aparatul. Tot mai mult modele noi îl a iar timerul mecanic nu prea mai e așa de atractiv (doar cuptoarele foarte accesibile îl au). Puteți diferenția destul de ușor un model mai avansat de unul simplu (doar privindu-l).

La capitolele funcții și programe are următoarele: autocurățare, iluminare interioară, decongelare, treaptă pizza, coacere convențională și câteva funcții speciale (maxi cooking, turbo grill, aer forțat, ventilator turbo). Accesoriile oferite nu sunt prea deosebite, deoarece sunt cele clasice: grătar combi și două tăvi de coacere.

Concluzie

Plusuri: arată destul de bine, multe funcții, treaptă pizza, clasă A+, plită foarte bună la acel pachet.
Minusuri: nu sunt.

Indesit IFW 4841 JC BL poate fi incorporat cu ușurință dacă aveți spațiu corespunzător – 60 cu 60 cm. Oricum, dimensiunile aparatului sunt aceleași și se poate pune în locul vechiului model. Plita de care v-am spus mai sus are alimentare pe gaz, dar voi puteți alege și una electrică cu performanțe mai ridicate dacă aveți un buget generos.

Te-ar mai putea interesa