Electrolux EEG69410L, model incorporabil cu clasa C

Electrolux EEG69410L e un model premium de la producătorul suedez Electrolux. Încă de la început trebuie să scriu că aparatul are garanție 5 ani dacă îl înregistrați pe site-ul producătorului.
Acest articol dorește să treabă în revistă principalele aspecte pozitive și motivele pentru care merită achiziționat.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat premium de la numărul 2 la nivel mondial.
Din poza de alături se poate vedea cum arată acest model încorporabil și că eticheta energetică are inscripția clasa C cu un consum de 76 kWh la 100 spălări.

Motive pro și contra

Pe lângă faptul că Electrolux EEG69410L e incorporabilă are și o multitudine de facilități utile, aș dori să mă orientez înspre cele mai importante motive pentru care merită achiziționată.

  • Eficiența energetică e una bună cu un consum de 76 kWh la 100 spălări, iar din această cauză îi este atribuită noua clasă C de eficiență energetică.
  • E potrivită pentru o familie numeroasă sau o pensiune întrucât are capacitate de 15 seturi.
  • Uscarea se realizează rapid prin intermediul AirDry, adică la terminarea programului se va întredeschide ușa.
  • E complet incorporabilă așa încât să putem spune că va fi invizibilă.
  • Paharele sunt protejate cu un material moale numit SoftGrips și SoftSpikes.
  • Este un aparat smart deoarece are conectivitate wi-fi și poate fi controlat de pe un telefon cu aplicația My Electrolux Kitchen.
  • Costul de achiziție e unul mare, dar reflectă capabilitățile, funcțiile și că e smart.

Acesta e un aparat perfect pentru persoanele care vor ceva mai mult, adică sunt pretențioși. Evident că pretențiile costă, dar primiți un aparat de îndelungă folosință cu care nu veți avea probleme.
Despre producătorul Electrolux am mai scris că are fabrică inclusiv la noi în țară, iar produsele acestora sunt de calitate.

Te-ar mai putea interesa