Hansa BOES684321, cuptor negru cu alimentare electrică

Majoritatea cuptoarelor sunt electrice adică nu mai este nevoie de două tipuri de alimentare, ci numai de una. Hansa BOES684321 este modelul prezentat jos și pentru a-l pune în funcțiune este nevoie doar să-l conectați la priză. Astfel este mult mai comod și, oricum, acele cuptoare pe gaz nu v-ar fi oferit rezultate la fel de bune, plus că dotările nu prea excelau pentru acel buget. Am ales să vă prezint cuptorul de jos pentru că nu costă foarte mult și nici nu cred vă doriți cele mai accesibile soluții de pe piață.

Nu e vorba de nu ne permitem cuptoare mai dotate, însă trebuie și o plită pentru a găti alte mâncăruri. Sau poate că aveți deja o plită și vreți un cuptor mai bun decât actualul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un design clasic, cu control parțial electronic și aici mă refer la timer. Acesta este destul de vizibil datorită scrisului mare și iluminat, dar sunt cuptoare fără acesta sau cu un timer mecanic (rotativ). Cuptorul este unul puternic și vedem o valoare generoasă – 2.9 kW, iar interiorul nu este atât de generos ca la altele – 62 litri. Volumul este dat și de cât de bine este gândit cuptorul, dar dimensiunile par să rămână neschimbate.

Evident că modele de top pot avea putere mult peste 3400 W (Bosch HBA554YS0 are o astfel de putere) și temperaturi care pot ajunge aproape de 300 de grade, însă poate că nu gătiți atât de mult și nici nu aveți nevoie e astfel de temperaturi. În general, cuptoarele cu autocurățare pirolitică au temperaturi atât de mari pentru a transforma grăsimea și reziduurile în cenușă. Majoritatea cuptoarelor se curăță cu ajutorul aburului, adică se adăuga o anumită cantitate de apă în tavă și veți seta temperatura potrivită, apă care se va evapora ulterior și pereții se vor curăța mult mai ușor.

Noua generație oferă și funcție de preîncălzire în numai 4 numite, butoane retractabile și funcție decongelare. Spun asta pentru că sunt foarte multe cuptoare cu acestea și nu numai.

Concluzie

Față de altele, Hansa BOES684321 are butonul pentru selectarea programelor în partea dreaptă și nu în stânga, dar nu cred că v-ar deranja.

Te-ar mai putea interesa