Bosch HBA554YS0, cuptor incorporabil de 3400 W

Cuptoarele incorporabile au avansat destul de mult în ultimii ani perfecționându-și sistemele de încălzire. Bosch HBA554YS0 dorește să exceleze la cele mai multe capitole și se poate vedea după caracteristicile sale speciale.  Doar după cum arată se poate spune că vorbim de un cuptor mai deosebit, chiar dacă avem acea zona neagră în zona timerului, acesta este la de funcțional, adică nu este nimic în plus. Brandul este bine evidențiat de acea linie argintie care se asortează bine cu restul.

Împreună cu un așa cuptor trebuie să alegeți și o pită pe măsură și nu ar trebuie să vă zgârciți. Modelele cu inducție sunt destul de numeroase și la prețuri bune pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Motivele pentru care ar merita cumpărat sunt destul de multe și nu mă refer doar la dotări, ci și la specificațiile tehnice. Adică are un interior spațios (71 litri), clasă energetică A, o putere peste medie (3400 W), timer digital cu afișaj destul de mare, pictogramele programelor sunt la vedere și nu pe marginea butoanelor. Poate că v-ar fi plăcut acele butoane retractabile care se pot ascunde prin apăsare, adică designul ar fi devenit mai simplificat. Ei bine, acestea nu lipsesc nici la acesta, după cum ne spune și producătorul.

Nu orice cuptor are un sistem de distribuire mai uniformă numită Hot Air 4D, indiferent de nivel. Curățarea cuptorului este mai ușoară cu EcoClean Direct și Cleaning Assistance, adică pereții prezintă un strat special care facilitează curățarea, iar cu ajutorul aburului se înmoaie mult mai bine grăsimea.

Scoaterea tăvilor nu mai este o provocare deoarece are șine telescopice și puteți verifica mai ușor preparatul.

Concluzie

Nu ai ce să-i reproșezi pentru că oferă mult mai mult decât altele, dar nu vorbim de cel mai bine echipat cuptor. Bosch HBA554YS0 este doar unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și unele pot oferi chiar și 1-2 funcții în plus (în funcție de dotările sale). Costă mai mult decât altele și mulți poate ar prefera și o plită în acest preț, însă dacă vreți mai mult de la viață, atunci trebuie să investiți mai mult. O alternativă care o puteți lua în calcul deoarece este destul de similară cu cea de sus, este Bosch HBG5370S0.

Te-ar mai putea interesa