Bosch HBA554EB0, cuptor electric incorporabil cu autocurățare EcoClean Direct

Bosch HBA554EB0 oferă ceva mai multe caracteristici tehnice decât concurența și este de înțeles pentru că vorbim de un buget mare. Față de anii precedenți, acum avem mult mai multe cuptoare disponibile de la producători foarte cunoscuți, iar modelele de top sunt mai numeroase. Se vede doar după cum arată că vorbim de o serie mai specială (mă refer la acele finisaje premium). Alături de acesta aș recomanda doar aparate de la același brand (hota Bosch DWB97FM50) care impresionează la cele mai multe capitole, însă depinde și de preț.

Cu siguranță modelul prezentat jos nu reprezintă cea mai avansată soluție a acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă costă mai mult decât cele mai populare modele de pe piață și acesta se poate lăuda cu aprecieri numeroase din partea clienților. E de înțeles pentru că oferă specificații tehnice bune:

  • este complet electric și nici nu cred că se mai fabrică cuptor pe gaz, deoarece nu oferă atât de multe avantaje, cât oferă cel de electric;
  • puterea cuptorului este mult peste concurență – 3400W, astfel că rezultatele vor fi rapide și gustoase;
  • capacitatea sa nu este atât de importantă pentru că este relativ aceeași ca la restul și oricum nu veți umple efectiv aparatul;
  • clasa de eficiență energetică rămâne aceeași ca la restul – A;
  • sunt ceva mai multe moduri de încălzire – 11, pentru a încerca mai multe rețete;
  • Panoul de control nu diferă față de cel prezent la alte modele, doar că butoanele sunt retractabile, astfel că nu va umbla nimeni dacă le împingeți;
  • Tava poate fi scoasă ușor datorită suporturilor telescopice, însă sunt prezenți doar pe un nivel.

Instalarea sa poate fi destul de ușoară atunci când aveți o priză în apropiere, dar și așa cablul are o lungime de 120 mm, ca să puteți scoate fără probleme ștecherul.

Concluzie

Bosch HBA554EB0 oferă rezultate remarcabile indiferent că alegeți să coaceți cozonaci, pizza sau să o friptură. Sistemul de convecție aer 3D este foarte important atunci când ne dorim cele mai bune rezultate, acesta distribuie mai bine aerul cald.

Te-ar mai putea interesa