Hansa BOES680177, cuptor electric incorporabil fără timer, dar cu 8 funcții

Cuptorul incorporabil din imagine este unul dintre puținele modele care nu au timer. Poate că nu-l considerați foarte util deoarece v-ați obișnuit fără el și oricum stați prin jur ca să opriți aparatul. Bineînțeles, timerul este util doar pentru cei care repetă rețetele și știu cu exactitate timpul necesar pentru acel preparat. Hansa BOES680177 este un model interesant deoarece la prima vedea nu pare a fi un model prea avansat, însă are dotări mai numeroase, astfel încât funcțiile sale sunt satisfăcătoare.

Dacă v-ați săturat de aparate pe inox, vă recomand cele complet negre care sunt parcă mai elegante și nu sunt pretențioase la întreținere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din câte am observat, sunt destul de multe cuptoare ca și acesta doar că arată diferit pentru că fac parte din alte serii sau generații. Alegerea finală este a voastră, iar dacă considerați că timerul nu este important, atunci vi-l recomand pe acesta. Bineînțeles, timerul poate fi prezent fie digital, fie doar un buton rotativ (cum este și la Hansa BOEW681621).

  • ar mai fi de menționat și alte caracteristici ale cuptorului care nu sunt atât de speciale, cât timp le vedem pe multe cuptoare similare de ala acest brand.
  • cuptorul electric are o putere maximă de 2.9 kW, care nu influențează consumul, clasa energetică fiind aceeași – A.
  • oferă funcție de preîncălzire în 4 minute, dar și de decongelare pentru ca să puteți găti cât mai repede rețeta preferată.
  • are Steam Cleaning – un sistem care ușurează curățarea aparatului și această funcție presupune să puneți apă în tavă și să setați cuptorul la 50 de grade.
  • panoul de control este destul de simplificat și informațiile și pictogramele sunt puse pe marginea butoanelor, dar găsiți și mai multe în manualul de instrucțiuni.

Concluzie

Nu am făcut o listă cu acele funcții sau moduri de preparare, pentru că sunt cele standard și le vedeți la multe alte cuptoare recent lansate, dar și din trecut. Hansa BOES680177 dorește să impresioneze la un preț destul de rezonabil și oferă destul de multe, nu am menționat sus chiar toate caracteristicile sale.

Te-ar mai putea interesa