Hansa BOES640021, cuptor electric complet negru

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos este unul de culoare neagră și se vede din imaginea de jos. Hansa BOES640021 este modelul prezentat și poate fi văzut chiar și interiorul său, evident că are anumite dotări, dar ne referim strict la cele esențiale. Avem un cuptor destul de simplu dar care poate oferi rezultatele dorite și nu este nevoie să cheltuiți foarte mult pentru a avea o bucătărie echipată cu aparate moderne. Se adresează acelor utilizatori care nu au mai avut un astfel de cuptor, iar pentru cei care vor să schimbe vechiul model, le-aș recomanda unul cu mai multe funcții (dotări).

Puteți găti la fel sau mai bine decât cu un cuptor pe gaz, pentru că depinde și cât bine folosiți aparatul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat sus, este vorba de un cuptor foarte simplu cu dotări esențiale, motiv pentru care costă foarte puțin. Să nu uităm că vorbim de un brand cu o lungă experiență în domeniu, dar calitatea și dotările sunt influențate de preț. Sunt cuptoare mai bine dotare dacă luăm în calcul un buget cu câteva sute de lei mai mare. însă poate că voi vă limitați cam la 1000 de lei cu tot cu plită. Deci plita care poate fi aleasă alături de acesta trebuie să fie pe gaz, acele fiind cele mai accesibile soluții.

Chiar dacă este ieftin, sunt incluse tava și grătarul, acestea fiind accesorii clasice și voi puteți cumpăra altele ulterior în funcție de necesități. Evident, că nu are o putere foarte mare – 2 kW, și spun asta pentru că am văzut cuptoare de 2-3 ori mai scumpe cu putere de până la 3.5 kW. Puterea sa poate influența consumul însă nu prea ne interesează acest aspect, ci mai degrabă cât de bine se descurcă.

Concluzie

Hansa BOES640021 este echipat cu grill astfel că puteți încerca orice friptură ori preparat din carne. Lipsa timerului (Hansa BOEIS694097 are timer) nu este un minus pentru cei care și așa nu erau obișnuiți să- folosească, adică preferau să stea prin preajmă și să supravegheze stadiul preparatului.

Te-ar mai putea interesa