Hansa BOEIS694097, cuptor incorporabil cu numeroase funcții

Cuptorul incorporabil poate fi un ajutor mai bun decât un aragaz și spun asta pentru că poate avea dotări mai numeroase. Mai precis, vom vedea un număr mai mare de funcții care sunt de folos indiferent ce fel de rețetă vreți să încercați. Hansa BOEIS694097 este unul dintre cele mai interesante soluții oferite de acest brand și care are un panou de control destul de bine evidențiat. Îmi place combinația de negru cu argintiu, dar și faptul că butoanele rotative sunt retractabile. Adică prin apăsare pot fi împinse sau scoate, iar pictogramele sunt prezente pe margine butoanelor.

Am pus imaginea de jos și se vede cum a fost evidențiat timerul digital de acea parte neagră (unele cuptoare au timer rotativ – Hansa BOES681021), însă el a rămas la fel de mare, iar sub ecran se află controlul tactil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul acesta este destul de voluminos pentru că vorbim de o capacitate de 77 litri, ar și puterea este una pe măsură (Supergrill de 1500 W, rezistență circulară de 2100 W, rezistență superioară de 900 W, rezistență inferioară de 1100 W). Chiar dacă este performant, consumul într-o mod convențional este de numai 0,99 kWh. Eficiența energetică rămâne neschimbată indiferent de model, adică vorbim de aceeași clasă A.

Cele mai multe cuptoare au partea frontală din inox și ușă cu sticlă neagră fumurie, însă pot fi mai multe combinații. Lista de moduri de încălzire este foarte lungă și o puteți găsi chiar și pe site-ul producătorului unde aveți și manualul său. Evident că nu are toate dotările posibile în acest preț, însă are cele mai important, plus câteva în plus.

Concluzie

Pentru unii funcția Pizza va fi foarte utilă ca și modul Eco, în caz că vreți un consum mai mic de energie. Hansa BOEIS694097 impresionează dar nu foarte mult și este de înțeles pentru că nu vorbim de segmentul de top ci mai degrabă segmentul de mijloc. Acesta se poate sorta cu orice tip de plită, indiferent că este pe gaz ori electrică. Eu aș recomanda o plit ăelectrică ca să nu maia veți o alimentare în plus au poate că folosiți butelie și vreți să scăpați de ea din bucătărie.

Te-ar mai putea interesa