Hansa BOEIS696022, cuptor incorporabil modern pe inox

Modelul Hansa BOEIS696022 face parte din noua generație de cuptoare incorporabile de la acest brand și se poate vedea după design. Îmi place cum arată și acest design modern este prezent la mai multe cuptoare indiferent de preț. Deci dacă vă place și nu vi-l permiteți pe cel de jos, puteți alege unul mult mai accesibil. Discutăm de un brand foarte popular și apreciat de clienți, deoarece raportul calitate/preț este conform așteptărilor.

Se poate observa că nu este un cuptor pe gaz, ci este unul electric cu ventilator care va distribui uniform aerul cald. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Cuptorul este unul clasic, adică poate înlocui unul mai vechi și se potrivește fără probleme în corp destinat cuptorului. Sunt corpuri modulare pentru anumite aparate pentru a vă ușura instalarea ori alegeți să-l montați la nivelul blatului într-un corp ceva mai înalt, astfel veți găti mai ușor. Panoul de control cu butoane touch poate fi accesat ușor și oferă un timer destul de vizibil (fiind unul digital).

Este un model încăpător, având un volum interior de 77 litri și tăvile le puteți pune pe mai multe niveluri. Pe lângă programele disponibile, puteți alege temperatura dorită iar valoarea maximă este de 280 grade. Fiecare rețetă este însoțită și de câteva instrucțiuni pentru ca voi să faceți setările necesare.

Păreri pro și contra

Oferă suficiente funcții de gătire pentru a încerca mai multe preparate și acestea vă pot ușura viața de zi cu zi, în special dacă gătiți aproape zilnic. Vorbim de un cuptor destul de puternic cu o putere totală de 3.6 kW, astfel că puteți găti fără probleme pentru întreaga familie. Este echipat chiar și cu un grill pentru rețetele cu carne, însă unele dotări au devenit standard (dacă vorbim de cuptoare multifuncționale). Timerul digital este perfect pentru preparatele care le-ați mai pregătit și în trecut, iar aparatul se oprește automat la expirarea timpului.

Hansa BOEIS696022 are aceleași dimensiuni ca și oricare alt cuptor, astfel că poate înlocui un model vechi. Alături de acesta aș recomanda o plită de la același brand deoarece nu au prețuri foarte mari și au un design atractiv.

Te-ar mai putea interesa