Hansa BOEI697220, model cu capacitate XXL

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI697220 e pentru persoanele interesate să gătească mai mult. Asta deoarece are o capacitate XXL de 77 litri.
De la început trebuie să scriu că acest model e unul premium de la un brand german cunoscut la nivel european.

Modelul Hansa BOEI697220 e unul care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi poate fi utilizat cu uşurinţă de oricine.
Cred că se poate vedea din imagine că e vorba despre un model de culoare inox.

Păreri pro şi contra

Hansa BOEI697220 e un model multifuncţional deoarece are 12 funcţii, printre care aş aminti grill.
pentru ca mâncarea să e facă uniform are încălzire asistată de ventilator.

La capitolul siguranţă are uşă cu 3 geamuri aşa încât să nu vă ardeţi. Facilitatea poartă numele de CoolDoor3 şi e întâlnită şi la alte modele Hansa.
Pe partea de curăţare are mai multe lucruri utile printre care am aminti curăţarea catalitică, steam cleaning, email EasyClean, sistem de curăţare uşoară a uşii şi tăvi antiaderente. În acest fel întreţinerea aparatului va fi fără bătăi de cap.

Stă bine dpdv al confortului deoarece uşa are închidere amortizată (soft close), pe uşă sunt scrise diverse reţete, steam cleaning, iar interiorul e iluminat.

Cum e cazul altor cuptoare incorporabil şi acesta ar fi bine să fie legat la curent trifazic, dar va funcţiona şi la monofazic dacă aveţi o instalaţie şi un branşament electric suficient de puternic. Schema de legături electrice o găsiţi pe aparat sau în manualul de utilizare.
Se menţionează faptul că are putere de 3,6 kW.

De final pot spune că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat uşor de folosit, economic şi cu o capacitate mare de gătire.

Te-ar mai putea interesa