Hansa BOES68405, cuptor clasa A cu grill

Hansa BOES68405 este un cuptor incorporabil de la producătorul german Hansa. Pe lângă faptul că e electric are o capacitate mare de 65 litri. Consumul electric nu e unul mare, motiv pentru care vine cu clasa A şi cu o putere de 2,9 kWh. Consumul e de 1 kWh per ciclu şi 0,9 kWh pentru ventilator.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din punct de vedere funcţional şi aspectiv. De exemplu, butoanele sunt retractabile (push-pull) pentru un aspect modern şi elegant al bucătăriei.
Se poate observa din imagine că e un model de culoare neagră care se va integra perfect în bucătăria dvs.


Păreri pro şi contra

Modelul Hansa BOES68405 e unul multifuncţional deoarece are 8 funcţii. Printre acestea se numără grill, decongelare şi diferitele combinaţii de încălzire.
Trebuie să adaug faptul că are ventilator aşa încât mâncarea să se facă uniform.
În cazul în care doriţi să savuraţi un grătar atunci o să vă ajute funcţiile grill şi supergrill. Nu o să fiţi condiţionaţi de vremea de afară.
Pe partea de confort are CoolDoor3, şine laterale, reţete pe uşă, butoane iluminate, vopsea anti-amprente şi interiorul emailat (EasyClean).
Hansa precizează că aparatul are o capacitate XXL de 65 litri. În acest fel se poate găti mai mult.
Dimensiunile acestuia sunt de 60x60x58 îxlxa cm, iar dimensiunile necesare pentru incorporare le găsiţi în schiţa de montaj prezentă în manualul de utilizare sau pe site-ul comerciantului la secţiunea poze.
Pentru ca mâncarea să se facă perfect acest aparat este echipat cu programatoare. Astfel, mâncarea nu se va arde.

De final pot spune că aparatul e pentru persoanele care vor o alternativă la un aragaz prin faptul că arată mai bine, coace mai bine şi e mai uşor de folosit.

Te-ar mai putea interesa