Hansa BOEI694221, cuptor 65 litri de culoare inox

Hansa BOEI694221 e un electrocasnic de tipul cuptor incorporabil pentru persoanele interesate de ceva care să arate bine și să poată fi integrat perfect în bucătăria dvs.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox cu caracteristici standard Hansa.


Păreri pro și contra

M-am uitat în manualul de utilizare să văd dacă scrie ceva despre posibilitatea legării sale la trifazic, însă nu am găsit nimic. Dacă o să vă uitați pe pozele produsului atunci o să vedeți că e un aparat cu ștecher schuko.
Capacitatea cuptorului e considerată ca fiind una XXL deoarece e de 65 litri. În acest fel puteți găti o cantitate mare de mâncare.

Întreținerea aparatului e una deloc complicată deoarece are mai multe facilități utile precum curățarea catalitică, email EasyClean și altele. Acestea presupun o curățare ușoară a interiorului din cuptor.
La exterior are material Antyfinger așa încât să nu se vadă amprentele.
Pentru a nu vă accidenta are ușă CoolDoor3 care presupune că e realizată din 3 geamuri ața încât să nu ne ardem dacă atingem sticla din exterior.

Un astfel de aparat e superior unuia pe gaz deoarece coacerea e uniformă și nu au loc arderi de gaze care ar putea afecta negativ gustul mâncării.
Pentru o coacere mai bună acest model are și ventilație cu aer cald. În acest fel totul e copt perfect.

Pe partea de estetică are butoane retractabile (push pull) așa încât designul să fie minimal. Alte lucruri utile ar fi că are o culoare (inox anti-amprentă) pe care nu se vede amprenta și care se integrează perfect în orice mobilier.

Despre brandul Hansa trebuie scris că e unul german cu produse de foarte bună calitate. Este specializat pe producția de electrocasnice, având în portofoliu o gamă largă de categorii.

Te-ar mai putea interesa