Hansa BOEIS696620, cuptor clasa A cu 11 funcții

Hansa BOEIS696620 este un cuptor incorporabil premium cu o capacitate de 77 litri și multiple funcții. Din această cauză putem spune și că e un aparat multifuncțional util celora care vor să gătească o cantitate mare de alimente.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că modelul acesta e unul de culoare inox așa încât să se integreze perfect în orice bucătărie. Ar trebui să adaug faptul că nu are doar culoare inox, ci și materialul din care e făcut e inox.


Păreri pro și contra

Cuptorul Hansa BOEIS696620 e unul cu niște dimensiuni ok de 60x60x58 îxlxa cm. Pentru dimensiunile necesare incorporării recomand să vă uitați în manualul de utilizare.

Aparatul vine cu câteva lucruri interesante precum curățarea cu abur, geamul din 3 straturi de sticlă, protecție copii și butoane mascate. Butoanele poartă denumirea de push-pull knobs și sunt unele care pot fi împinse așa încât aparatul să fie unul cât mai minim. Ușa e una cu 3 straturi de sticlă, lucru util întrucât în acest fel nu o să vă ardeți… acest lucru purtând numele de Cool front.

Curățarea aparatului e una foarte simplă deoarece are mai multe lucruri care te vor ajuta: email Easy Clean, sistem de curățare ușoară a ușii,

Vechea clasă de eficiență energetică e A cu un consum de 1 kWh în program normal și 0,7 kWh la ventilare.

În cazul în care doriți să gustați un grătar puteți face acest lucru deoarece are dotare grill. Astfel, nu o să mai fiți condiționați de vremea de afară.

Producătorul Hansa e unul german de top alternativă la Bosch. Este specializat în electrocasnice pentru gătit și are o istorie de 70 ani. Deci, achiziționăm un produs de la un producător care nu a apărut peste noapte.