Hansa BOEI684621, cuptor multifuncțional la preț bun

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos se numește Hansa BOEI684621 și după cum am menționat mai sus, este unul multifuncțional. Totuși, trebuie să menționez faptul că idee de „multifuncțional” a cam dispărut la cuptoarele acestui brand deoarece cam toate oferă minim 6 funcții, chiar și cele foarte ieftine. Din imaginea pusă mai jos se pot observa anumite dotări care le voi enumeram ia jos și care le consider destul de utile. Bineînțeles, nu toate dotările sunt vizibile și probabil că nu aveți de unde să știți, dar butoanele la acesta sunt push-pull, adică retractabile.

Cuptorul acesta poate fi perfect dacă vreți un model nu foarte scump, însă trebuie să fie bine dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat anterior, oferă destul de mult pentru cât costă. Evident, că ventilatorul nu lipsește și sunt foarte puține care nu vin cu el. Cred că în următorul an, toate cuptoarele acestui brand vor avea acel ventilator care ajută la o distribuire mai bună a aerului cald. Chiar și grill-ul este tot mai prezent, astfel că puteți găti preparate din carne fără probleme.

Panoul de control nu este complet digital, ci doar timerul este electronic și este vizibil indiferent de momentul zilei sau cât de luminată este camera. Butoanele retractabile sunt o dotare interesantă și parcă simplifică designul aparatului, pictogramele fiind puse pe marginea butoanelor. Puterea acestui cuptor este puțin mai mare decât cea a altor modele – 2.9 kW, dar consumul nu a fost influențat deoarece vedem aceeași clasă energetică A.

La acesta se poate seta o temperatură maximă de 250 grade și nu cred că veți avea nevoie de alte setări. Aveți funcțiile de iluminare interioară și de preîncălzire rapidă pe lângă cele clasice care le vedeți pe multe modele noi (mai elegant este Hansa BOES683020).

Concluzie

Hansa BOEI684621 reprezintă o recomandare foarte bună pentru cei care nu prea se pricep la aparat și vor să facă o alegere bună care să fie utilă mulți ani de acum în colo. Acest producător chiar oferă soluții bune la prețuri acceptabile și plita poate fi de la același producător, dacă nu aveți încă o preferință.

Te-ar mai putea interesa