Hansa BOEI681121, cuptor incorporabil multifuncțional

Cuptorul incorporabil din imagine este unul dintre numeroasele modele multifuncționale de la Hansa. Chiar dacă la prima vedere pare a fi un cuptor simplu, puteți observa cu ușurință că are multe funcții (la butonul din dreapta) și timer în partea centrală. Hansa BOEI681121 nu are acel timer digital, ci unul cu buton rotativ care poate fi setat ușor. Chiar dacă nu se vede timpul rămas de la distanță, veți observa timpul rămas și pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, la interior pe ușă se află informațiile utile pentru diverse rețete (temperatură, nivel tavă și timp de preparare).

Se poate vedea doar din imagine de jos că nu vorbim de un model simplu, ci de unul mai avansat. Un cuptor cu timer electronic nu va face o diferență prea mare, însă poate că vă interesează și cum arată, iar cele cu butoane retractabile ar fi o opțiune mai potrivită pentru voi (cum este Hansa BOEI684121). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă specificațiile sale vă sunt de ajuns, atunci nu ar trebui să stați pe gânduri, iar aici mă refer la următoarele:

  • design clasic pe inox cu ușă neagră din sticlă și control de tip mecanic.
  • puterea maximă a cuptorului este de 2.9 kW, iar la modelele mai scumpe poate să depășească cu mult această valoare.
  • temperatura poate fi la maxim 250 grade, însă sunt cuptoare care suportă valori chiar mai mari. Poate că nici nu veți avea nevoie mai mult, în special dacă ați folosit până acum doar aragazuri.
  • vă oferă 8 funcții care sunt moduri de încălzire diferite și se folosesc de numeroasele sale dotări.
  • grill-ul nu lipsește pentru diversele preparate din carne.
  • iluminare interioară este și ea o funcție utilă și datorită ei nu mai trebuie să deschideți ușa pentru a verifica stadiul preparatului.

Concluzie

Poate că v-am convins cu acest model și cu siguranță mai sunt multe de adăugat. Hansa BOEI681121 se laudă că oferă opțiuni de preîncălzire rapidă cuptor și decongelare, iar acestea sunt tot mai des întâlnite pe noile modele.

Te-ar mai putea interesa