Hansa BOEI684121, cuptor electric cu timer și multe funcții

Cuptorul incorporabil prezentat în imaginea de jos este un model puțin mai dotat și se poate vedea după panoul de control mai modern, dar și după dotările vizibile din imagine. Hansa BOEI684121 este modelul prezentat și s-ar putea să vă placă deoarece oferă mai mult decât un mode clasic. Din imaginea de prezentare se vede ușor timerul digital care poate fi setat cu ușurință datorită tehnologiei touch. Are un design pe inox cu negru fumuriu la ușă, iar această combinație este tot mai populară la aceste aparate dar și la plitele incorporabile. Împreună cu acesta se poate alege orice tip de plită și nu aș recomanda chiar cele mai ieftine variante deoarece prețurile sunt justificate.

Merită să alegeți un cuptor ceva mai performant și dotat decât restul, iar jos voi enumera mai multe dotări importante ale acestuia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este vorba de un cuptor electric care se incorporează ca multe altele. Pentru instalare este necesar un corp special și nu trebuie făcut neapărat la comandă, eventual vă gândiți la tot mobilierul și poate că nu vreți să puneți cuptorul sub blat, ci la nivelul lui ca să nu vă aplecați la el. L-aș recomanda pentru că are dotări și specificații bune:

  • putere maximă de 2.9 kW, iar temperatura poate fi setată la 250 grade.
  • funcțiile de încălzire sunt destul de numeroase. Nu lipsește funcția de autocurățare Steam Cleaning, care înmoaie grăsimea pentru o întreținere mai ușoară a interiorului. Preîncălzirea în 4 minute este o altă caracteristică care vă va ajuta și este prezentă pe cuptoarele noi.
  • sunt incluse suficiente accesorii: două tăvi și grătarul.
  • panou de control mai minimalist datorită butoanelor push/pull.

Acestea le găsim pe noua generație de cuptoare a acestui brand însă unele cuptoare oferă chiar mai multe.

Concluzie

Hansa BOEI684121 are caracteristici destul de interesante pentru cât costă și chiar dacă sunt alternative mai accesibile, prețurile sunt corecte. Grill-ul și ventilatorul sunt prezente la mai toate modelele și fac ca preparatul să fie încălzit suficient și uniform.

Te-ar mai putea interesa