Hansa BOEI680177, cuptor electric fără timer

Se poate observa destul de ușor că modelul din imagine îi lipsește acel timer, care poate fi digital sau mecanic. Adică puteți seta durata programului în funcție de ceea ce faceți sau cât ați pus în tavă. Poate că nici nu obișnuiți să fixați o anumită perioadă, ci preferați să verificați preparatul din timp în timp. Hansa BOEI680177 este un model multifuncțional la un preț destul de bun și se vede că are un interior bine gândit, dar și bine echipat. Dacă nu vă place ceva la acesta, Hansa vă oferă o gamă largă de cuptoare interesante (cum este și Hansa BOEI64030077).

Panoul de control este destul de ușor de folosit, are doar două butoane rotative și pictogramele sunt pe marginea butoanelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Designul său este unul clasic, adică nu vedem nimic ieșit din comun, nici combinația de culori nu pare să fie diferită. Adică vedem tot inox cu ușă fumurie, iar mânerul rămâne argintiu ca să iasă mai bine în evidență. Sunt incluse și câteva accesorii, iar aici mă refer la cele clasice (grătar și tavă).

Clasa de eficiență energetică este foarte bună și pare să nu fie diferită de la un model la altul, însă anumite cuptoare mai avansate pot avea chiar și clasa A+. Oricum, nu vorbim de un nivel de consum foarte mare și pe voi cred că vă interesează rezultatele. Acestea sunt influențate de setările și funcțiile alese. În cazul de față vorbim de un aparat modern cu 9 funcții, deci se poate spune că este unul multifuncțional.

 

Lista de funcții de încălzire este lungă după cum am mai menționat și este influențată de numărul de dotări, dar și de cum sunt folosite acestea (în diverse combinații). Puterea cuptorul evidențiază cam cât puteți pune în el și nu mă refer la o tavă, sunt cuptoare cu care puteți găti 3 tăvi simultan pentru că acele cuptoare au o putere de 3400-3600 W.

Concluzie

Hansa BOEI680177 oferă funcțiile standard și pot fi de ajuns pentru mulți dintre voi (în special cei care au avut în trecut un aragaz simplu și vor o soluție modernă).

Te-ar mai putea interesa