Hansa BOEI64030077, cuptor multifuncțional cu 8 moduri de încălzire

Cele mai multe cuptoare electrice de pe piață sunt multifuncționale (un alt exemplu: Hansa BOEI681121), adică au mai multe funcții de coacere. În cazul de față vorbim de un model interesant și foarte apreciat de clienți – Hansa BOEI64030077. Un număr mai mare de moduri de încălzire se datorează dotărilor sale. S-ar putea să vă placă designul modern de pe acesta și aici mă refer la combinați de inox cu negru lucios. Cuptoarele cu timer electronic arată mult mai bine comparativ cu cele care au doar timer rotativ.

Plita incorporabilă perfectă pentru acesta ar fi una electrică cu inducție dacă vreți un randament la fel de mare ca și în cazul celor cu gaz. Cu siguranță, un pachet format din plită și cuptor ar costa mai mult decât un aragaz, însă le comparăm doar ca și idee pentru că nu sunt foarte multe aragazuri cu inducție și cu astfel de cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Atunci când vă doriți o bucătărie mai bine echipată și să arate precum cele din prezentări, aveți nevoie de aparate puțin mai scumpe. Cuptorul de sus nu este chir atât de scump, depinde și cât sunteți dispuși să dați pe unul și poate că vă gândiți și la o plită pe măsură. Vi se oferă aceleași accesorii ca și la restul, iar altele pot fi achiziționate ulterior în funcție de necesități. Lăsând la o parte cu ce vine, cuptorul are caracteristici tehnice foarte bune:

  • eficiență energetică clasa A, care este și cea mai populară.
  • puterea sa ajunge chiar și la 2.9 kW, respectiv temperatura maximă este de 250 grade.
  • volumul este de 65 litri, care nu pare a fi cel mai mare însă nu-l consider un minus.
  • funcții de gătire sunt importante și sunt influențate de dotările sale. Cu siguranță, trebuie să studiați piața și să căutați cuptorul care vi se potrivește. Poate că cel de sus nu are ceea ce căutați, însă mie mi se pare destul de reușit.

Concluzie

Hansa BOEI64030077 are funcție preîncălzire care are o durată de numai 4 minute, ghidaje telescopice, ușă cu trei straturi de sticlă, iluminare interioară, butoane push/pull, supergrill și multe altele,

Te-ar mai putea interesa