Hansa BOEI64111, cuptor incorporabil accesibil

Cuptoarele accesibile sunt oferite de mai toate brandurile, însă unele branduri oferă doar soluții de top. Hansa BOEI64111 face parte din segmentul de jos, adică acel segment care oferă strict esențialul pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat și nici nu au pretenții mari. Chiar și așa, cuptorul prezentat jos are timer și funcție de încălzire cu convecție (gătiți mai rapid și eficient). Evident că nu se poate compara cu cele care costă cu 50% mai mult, dar poate fi satisfăcător pentru multe gospodine.

Imaginea de jos este una de prezentare și poate că nu se vedere, dar informațiile pentru fiecare buton sunt pe marginea lor (exact ca și la cel de tip push-pull). Astfel, designul e mai simplificat, panoul de control fiind minimalist. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu prea avem ce să-i reproșăm deoarece vorbim de un model destul de accesibil și cu dotări bune. După cum am menționat mai sus, are convecție, funcție care este destul de importantă. Bineînțeles, sunt cuptoare care oferă mai multe funcții de încălzire deoarece au mai multe dotări (exemplu: ventilator).

Modelul de sus poate fi folosit pentru a prepara prăjituri, rețete cu carne și multe altele. Evident că modelele mai scumpe se descurcă mai bine și oferă rezultate ceva mai bune. Timerul poate fi setat ușor, la fel ca și restul opțiunilor și funcțiilor (Hansa BOEI684621 are ceva mai multe). Acesta este important dacă repetați anumite rețete și știți cu exactitate durata programului, astfel că nu mai trebuie să supravegheați aparatul. Față de un aragaz, acesta se montează diferit și este nevoie de un corp special făcut chiar la comandă dacă nu vreți să fie pus sub blat. O plită cu gaz ar fi perfectă pentru că are un preț mic și poate că nu vă deranjează un alt timp de alimentare (gaz).

Concluzie

O bucătărie moderne are nevoie de aparate pe măsură și cele incorporabile ar fi soluție ideală pentru că mobilierul va fi mai bine evidențiat. Hansa BOEI64111 este un cuptor puternic – 2.9 kW, cu volum generos – 67 litri, cu suficiente funcții – 4 , clasă energetică bună – A, preț foarte bun și un design modern.

Te-ar mai putea interesa