Hansa BOEI64030031, cuptor incorporabil cu 8 programe

Cuptorul incorporabil prezentat în imaginea de jos este un model care s-ar putea să vă intereseze deoarece oferă un număr rezonabil de programe. Hansa BOEI64030031 este destul de dotat de aceea și oferă atât de multe funcții. Aici vorbim de noua generație care arată puțin mai bine dar oferă și anumite caracteristici: curățare cu abur, decongelare, preîncălzire 150 grade C în 4 minute, butoane retractabile. Deci nu trebuie să vă faceți griji că va fi greu de curățat sau că va trebui să achiziționați un cuptor cu microunde pentru a decongela carne, acum aveți un cuptor pregătit pentru aproape orice situație.

Nu are un preț chiar mic, însă consider că este corect pentru ceea ce oferă. Alături de acesta trebuie ales și o plită incorporabilă, eu aș recomanda una pe gaz neagră sau chiar electrică dacă aveți o priză separată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model destul de standard dar cu dotări ceva mai numeroase și se poate vedea după numărul de programe. Acestea nu pot fi observate pe panoul de control care nu pare să se fi schimbat. Pictogramele lor sunt prezente pe marginea butonului, acesta fiind retractabil. Sunt destul de multe cuptoare cu o astfel de caracteristică și este destul de folositoare, pentru că nu se mai pot roti butoane odată ce sunt împinse în interior.

Are o putere suficient de mare (2900 W) și temperatura maximă poate fi setată până la 250 grade C. Aș putea spune că puteți coace și două tăvi simultan, iar când vine vorba de trei tăvi, tot mai bine se descurcă cele cu putere de peste 3400 W. Aceste cuptoare costă și de două ori mai mult (Bosch HBA554YS0), astfel că unii poate s-ar gândi mai degrabă să cumpere două astfel de aparate.

Concluzie

Hansa BOEI64030031 poate fi următoarea alegere, dar să nu uitați de plită pentru că nu toate preparatele pot fi făcute în cuptor, plus că poate că ați avut anterior un aragaz îngust și nu ați fost mulțumit de el. Cuptoarele acestea sunt mult mai bine echipate, motiv pentru care puteți alege programul ideal.

Te-ar mai putea interesa