Hansa BHMI611302, plită incorporabilă cu un arzător electric

Plita incorporabilă din imagine are 3 arzătoare pe gaz și unul electric. Este modelul Hansa BHMI611302 care are un design clasic cu grătare și arzătoarele electrice nu le au pentru că au o suprafață mai mare pentru vase (sunt mai stabile). Deci dacă rămâneți fără gaz, veți putea găti pe arzătorul electric care este suficient de performant. Panoul de control rămâne cel mecanic adică are butoane rotative și pictogramele ajută să alegeți setările dorite.

Are un finisaj pe inox destul de plăcut și care nu-și schimbă culoarea (cum se întâmplă în cazul plitelor albe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand oferă numeroase plite și cu siguranță veți găsi una care vi se potrivește. Sunt plite cu două arzătoare pe gaz și două electrice. Dacă vă place ideea de plită mixtă. Bineînțeles, sunt diferențe de randament pentru că nu vorbim de tehnologie avansată de încălzire – inducție. Plitele pe gaz sunt mai accesibile pentru că nu se folosesc dotări scumpe, însă au minimul de dotări.

Puteți să o montați pe blat deasupra cuptorului sau doar unde puteți pune hota pentru că evacuarea mirosului și aburului este foarte important. Cuptorul incorporabil poate fi pus chiar și la nivelul blatului dacă nu vreți să vă aplecați după tăvi.

Păreri pro și contra

Plita arată foarte bine datorită finisajului elegant pe inox, care evidențiază mai bine părțile pe negru alte plitei. Este echipată cu aprindere electrică integrată, adică aprinderea arzătoarelor este mult mai simplă (folosiți o singură mână). Indiferent că are panoul de control în față sau pe lateral, plita are aceeași lățime de 60 cm.

Hansa BHMI611302 are și un arzător de tip Wok, adică are un inel de ardere în plus. Astfel, preparatul este încălzit uniform sau poate alegeți să folosiți un vas special (tigaie grill sau Wok). Față de un aragaz, pachetul cu incorporabile este mult mai atractiv ca și design și funcționalitate. Veți face o alegere foarte bună pentru că vorbim de un brand cu experiență și care este pe piață de mult timp. Poate că plita de mai sus nu vă va convinge, dar mai sunt și altele după cum am menționat anterior.