Hansa BHMI610302, plită mixtă de 60cm

Hansa BHMI610302 e o plită incorporabilă mai specială deoarece e de tip mixtă. Asta presupune un arzător electric și 3 pe gaz. Avantajul în a avea doar un arzător electric e că în felul acesta nu e nevoie de un branșament electric special și se pot folosi vase speciale pentru astfel de arzătoare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat ușor de folosit de la un producător german.

Păreri pro și contra

Cred că se poate vedea din poză că e de culoare inox așa încât să se integreze mai bine în decor. Se precizează că materialul folosit e inox, dar asta nu știu dacă e sau nu e.
Păreri pro și contra
O plită precum Hansa BHMI610302 e pentru acele persoane interesate de arzătoare cu gaz, dar care vor și o zonă de gătit electrică pentru anumite mâncăruri și anumite vase.
Controlul aparatului e unul ușor prin intermediul panoului de comandă mecanic format din 4 butoane. Aprinderea arzătoarelor se realizează de la un singur buton, fiind vorba despre aprindere integrată.
Cele 3 arzătoare au supapă de siguranță în cazul în care se stinge accidental flacăra.
Dimensiunile aproximative ale aparatului sunt de 5,2x59x52 îxlxa cm, iar greutatea e de 14kg. Pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitați în schița de montaj.
Principalele avantaje ale achiziționării unei plite pe gaz sunt:

  • Nu e nevoie de un branșament electric special
  • Gazul e mai ieftin și mai convenabil
  • Aparatul poate fi conectat la o butelie dacă nu aveți branșament la gaz
  • Costul de achiziție al aparatului e mai mic

Concluzia mea referitoare la acest model e că e bun pentru acele persoane care nu vor să se complice cu aparate cu prea multe funcții și care să aibă prețuri umflate.
Dacă sunteți interesați de o alternativă cu arzător Wok atunci recomand modelul BHMI611302 care e tot de la Hansa.