Hansa BHMI610302, plită mixtă de 60cm

Hansa BHMI610302 e o plită incorporabilă mai specială deoarece e de tip mixtă. Asta presupune un arzător electric și 3 pe gaz. Avantajul în a avea doar un arzător electric e că în felul acesta nu e nevoie de un branșament electric special și se pot folosi vase speciale pentru astfel de arzătoare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de folosit de la un producător german.

Păreri pro și contra

Cred că se poate vedea din poză că e de culoare inox așa încât să se integreze mai bine în decor. Se precizează că materialul folosit e inox, dar asta nu știu dacă e sau nu e.
Păreri pro și contra
O plită precum Hansa BHMI610302 e pentru acele persoane interesate de arzătoare cu gaz, dar care vor și o zonă de gătit electrică pentru anumite mâncăruri și anumite vase.
Controlul aparatului e unul ușor prin intermediul panoului de comandă mecanic format din 4 butoane. Aprinderea arzătoarelor se realizează de la un singur buton, fiind vorba despre aprindere integrată.
Cele 3 arzătoare au supapă de siguranță în cazul în care se stinge accidental flacăra.
Dimensiunile aproximative ale aparatului sunt de 5,2x59x52 îxlxa cm, iar greutatea e de 14kg. Pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitați în schița de montaj.
Principalele avantaje ale achiziționării unei plite pe gaz sunt:

  • Nu e nevoie de un branșament electric special
  • Gazul e mai ieftin și mai convenabil
  • Aparatul poate fi conectat la o butelie dacă nu aveți branșament la gaz
  • Costul de achiziție al aparatului e mai mic

Concluzia mea referitoare la acest model e că e bun pentru acele persoane care nu vor să se complice cu aparate cu prea multe funcții și care să aibă prețuri umflate.
Dacă sunteți interesați de o alternativă cu arzător Wok atunci recomand modelul BHMI611302 care e tot de la Hansa.

Te-ar mai putea interesa