Hansa BHKS611502, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Plita neagră din imagine este modelul Hansa BHKS611502 care are suprafață din sticlă neagră, adică se poate potrivi cu orice cuptor de culoarea neagră. Arzătoarele nu iasă atât de mult în evidență datorită faptului că nu este vorba o combinație de culori, însă arzătorul mare este de tip Wok. Acesta are o putere mai mare decât un arzător standard deoarece are două inele de ardere, astfel că poate încălzi uniform preparatele.

Butoanele arzătoarelor au un design modern, iar acestea pot fi văzute și alte plite ale acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Instalarea este destul de ușoară dacă aveți în apropiere o priză (are aprindere electrică integrată), alimente cu gaz și un blat suficient de gros. Panoul e control este complet mecanic și este destul de simplu, adică aveți un buton pentru fiecare arzător și aprindere electrică este la buton și nu necesită apăsarea unui alt buton. Cu alte cuvinte, arzătoarele se aprind cu o singură mână prin apăsare și rotire.

Are oprire automată pentru a împiedica scurgerile de gaz, în cazul în care se oprește flacăra. Dimensiunile plitei rămâne neschimbate, că doar are tot 4 arzătoare și distanța dintre arzătoare este aceeași. Sunt plite care au panoul de control poziționat diferit (în dreapta), însă este mai bine să fie în față.

Păreri pro și contra

Puterea totală a plitei este satisfăcătoare și se datorează arzătorului Wok de 2.8 kW. Acesta poate fi folosit pentru a găti numeroase rețete sau chiar în stil asiatic dacă folosiți o tigaie Wok. Arzătoarele sunt destul de eficiente și oferă un randament bun pentru ca voi să puteți găti rapid orice preparat. Grătarele sunt realizate din fontă și nu din oțel cum se poate observa la plite de aragazuri, astfel că oferă o stabilitate mai bună și arată mai bine. Acestea au o durată de viață mai îndelungată, adică sunt mai fiabile.

Hansa BHKS611502 poate fi pusă oriunde pe blat și nu trebuie să fie neapărat deasupra cuptorului, ci mai degrabă unde puteți pune hota. Poate voi alegeți să puneți cuptorul mai sus la nivelul blatului, astfel puteți scota și insera mai ușor tăvile.

Te-ar mai putea interesa