Candy CHW6BR4WGTGH, plită clasică pe antracit

Plitele incorporabile pe gaz sunt accesibile, dar cu fiecare generație acestea sunt tot mai elegante și combinația de culori are un rol important. Candy CHW6BR4WGTGH arată foarte bine pe antracit și butoanele sunt pe altă culoare pentru a fi mai bine evidențiate. Arzătorul din spate stânga e diferit în sensul că are un intel de ardere suplimentar, astfel puterea sa e ceva mai mare și atunci vom avea doar un arzător normal. Acel arzător poartă denumirea de arzător Wok și are o putere maximă de 4kW care poate fi ajustată în funcție de nevoi.

Aceasta arată foarte bine într-o bucătărie modernă sau clasică, iar cuptorul poate fi tot pe antracit ori pe negru. Poate că nu alegeți să puteți cuptorul sub plită ci undeva mai sus pentru a scoate mai ușor tava din el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are alimentare pe gaz însă pentru sistemul de aprindere integrat e un cablu de alimentare. Panoul de control e poziționat cât mai aproape de utilizator și e vizibil. Alături de acesta nu e prezent un timer cum vedem la multe plite electrice și la unele plite pe gaz, astfel că voi trebuie să o opriți. Sunt destul de multe alternative și îmi place timerul analog care îl puteți pune oriunde, dar e bine să fie pe lângă voi.

Păreri pro și contra

Are 4 tipuri de arzătoare și un arzător e ceva mai special datorită puterii generoase – Wok. Acesta e apreciat de utilizatori, motiv pentru care producătorii îl pun pe tot mai multe modele. Prețul plitei nu e afectat de acea dotare, vorbim tot de plite accesibile și care vi le puteți permite. Randamentul e unul superior și e asigurat de tipul de alimentare – gaz, însă e ceva mai mare dacă vorbim de arzătoare cu mai multe inele de ardere. Căldura e distribuită uniform astfel că puteți folosi tigăi asiatice sau chiar și una grill.

Candy CHW6BR4WGTGH oferă un design clasic interesant și aprindere electrică la buton, adică nu e nevoie de brichetă. De aceea, plita vine cu un cablu de alimentare ca oricare alta și veți găsi mult mai ușor.

Te-ar mai putea interesa