Hansa BOES681621, model negru cu clasa A

Modelul Hansa BOES681621 e un cuptor încorporabil cu clasa A de eficiență energetică și capacitate de 62 litri. Aceasta din urmă e una medie și se va dovedi suficientă pentru cei care gătesc frecvent.
Aparatul de față intră în clasa premium, iar în acest sens are mai multe funcții utile.

Despre acestea în rândurile care urmează, dar nu înainte de a menționa că aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că arată aproape identic cu modelul BOES680177. Diferența dintre acestea constă în faptul că cel din urmă are mai puține butoane.
Nu se vede din această poză, dar la interior are 5 poziții în care se pot pune tava sau grătarul.

Avantaje și dezavantaje ale Hansa BOES681621

Cuptorul BOES681621 vine cu mai multe lucruri pro achiziția, printre acestea numărându-se construcția solidă și faptul că are multe funcții care ne ajută să gătim mai bine.
Are preîncălzire, lucru care durează 4 minute și are loc la temperatura de 150 grade. În acest fel se reduce timpul de gătire.
Întreținerea e una ușoară, aparatul fiind echipat cu interior emailat și caracteristica Steam Cleaning. Acest ultim lucru presupune o curățare cu ajutorul aburului. Mai exact, puneți jumătate de litru de apă în tava de copt și setați temperatura la 50 grade timp de 30 minute. Apoi ștergeți cu o lavetă sau un burete (orice numai să nu fie abraziv).

  • E multifuncțional, având 8 (opt) funcții de gătire.
  • Pentru o coacere uniformă are grill
  • Ca să se reducă timpul de gătire are preîncălzire
  • Are clasa A cu un consum de 0,99 kWh per ciclu.
  • Nu are rotisor
  • Nu are sondă pentru verificarea interiorului mâncării gătite

Verdict

Dacă aveți un buget undeva la 1.000 lei atunci acest model ar fi pentru dvs. Producătorul e unul european, iar produsele fabricate de acesta sunt de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa