Haier HW120-B14979-S, model clasa A cu capacitate de 12kg

Haier HW120-B14979-S e un electrocasnic modern de tipul mașină de spălat utilă pentru o familie compusă din 5-6 membri. Are diverse tehnologii care fac ca acesta să aibă un consum de resurse cât mai mic. În felul acesta aparatul are clasa A de eficiență cu un consum de 54 kWh la 100 cicluri. Trebuie să subliniez că e vorba despre noua clasă de eficiență energetică.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic indispensabil de la un producător care se află în topul producătorilor de electrocasnice.

Păreri pro și contra

Mașina Haier HW120-B14979-S nu are uscător incorporat precum alte modele (aș face referire la modelul HWD120-B14979-S de la Haier), dar are tehnologii de economisire precum:
Motorul Direct Motion care e superior unuia tip inverter. Acesta nu are curea de transmisie și are mai puține componente.
Are detectare automată a cantității, lucru numit Auto Weight, iar în funcție de ce detectează optimizează procesul de spălare.
Timpul de spălare poate fi scurtat prin I-Time care e o funcție.
Întreținerea aparatului e una ușoară prin faptul că are tehnologii ajutătoare precum Smart Detecting, Smart Dual Spray și ABT.
Smart Detecting e o tehnologie care detectează duritatea apei și ajustează cantitatea de detergent folosită.
Smart Dual Spray e un sistem care curăță automat mașina după fiecare ciclu de spălare așa încât să nu rămână resturi de detergent sau scame.
În privința bacteriilor acest model are ABT. Această tehnologie presupune că suprafețele (garnitura ușii și sertarul cu detergent) sunt tratate cu ioni de zinc așa încât să nu se producă bacterii.

Un astfel de model e unul pentru persoane care vor un produs de calitate realizat din componente calitative. Ar trebui să amintesc că are cuvă din inox pentru o durată cât mai mare de exploatare.

Te-ar mai putea interesa