Haier HWD80-B14959U1-S, mașină de spălat cu uscător

Mașinile de spălat cu uscător integrat sunt tot mai numeroase deoarece a crescut cererea pentru ele, probabil pentru că sunt tot mai eficiente. Haier HWD80-B14959U1-S este modelul prezentat și se laudă cu clasa de eficiență energetică A pe partea de spălare, iar la uscare are clasa D. Se poate vedea că excelează la capitolul eficiență și nici nu ar trebui să ne mire pentru că vorbim de un brand de top și de un buget mai mare, adică avem un aparat ceva mai scump.

Dacă vă doriți o mașină de spălat care să impresioneze la multe capitole, atunci puteți lua în calcul branduri mai deosebite, cum este și cel care oferă modelul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Mai toate aceste mașini au capacitate de uscare inferioară celei de spălare, adică poate spăla 8 kg și usca 5 kg (Haier HWD100-B14959U1-S are încărcare de 10 kg). Cu alte cuvinte, un program complet spălare+uscare nu poate depăși 5 kg, dar sunt și programe cu capacitate de încărcare mai mică. Cu aceasta puteți scăpa de rufele adică le puneți în mașină și la final eventual le mai puneți pe uscător pentru a se aerisi puțin.

Merită aleasă și veți vedea că are numeroase dotări speciale: Direct Motion (este mai eficientă deoarece se reduc numărul de componente folosite și procesul este mai simplu), WIFI (control prin aplicați hOn), reîmproșpătare cu iRefresh, tambur mult mai mare (hublou a crescu și el în dimensiuni – 36 cm), panou de control modern cu tehnologi touch, funcție amânare pornire, tambur cu design special, curățare la finalul programului cu Dual Spray pentru un interior cât mai igienic.

Uscarea se poate face în 3 moduri diferite în funcție de nivelul de uscare dorit, eu aș recomanda varianta de mijloc (puțin umede) adică să le puneți ulterior pe uscător și nu direct în dulap. Poate că nu v-ar plăcea să aveți mirosul de detergent în dulap.

Concluzie

Haier HWD80-B14959U1-S este o mașină de spălat rufe deosebită și nu va dezamăgi, iar dacă nu aveți un brand favorit, nu ar trebui sî stați mult pe gânduri în special că reprezintă o soluție 2 în 1.

Te-ar mai putea interesa