Haier HWD100BD1499UN/S, mașină de spălat rufe cu panou de control touch

Haier HWD100BD1499UN/S este un model puțin mai diferit și se poate vedea după design, adică avem un panou de control complet touch. Nu puteau alege panoul clasic deoarece oferă numeroase funcții și programe, iar din aplicație veți beneficia chiar de mai multe. NU este un aparat chiar clasic, ci este o mașină de spălat rufe care are și uscător, adică puteți alege un program complet de spălare + uscare. Acesta are o capacitate maximă de 6 kg, însă dacă vreți doar să spălați rufele, atunci puteți pune până la 10 kg (în funcție de program).

Chiar și hubloul are un diametru mai mare (45 cm), astfel că încărcarea aparatului este mai ușoară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă nu pare a fi prea mare din imagine, adică pare a fi un model Slim, lățimea sa este de 70 cm, înălțimea de 99 cm și adâncimea de 46 cm. Sincer să fiu, mi-aș dori ca și restul producătorilor să oferă soluții similare, adică de multe ori deranjează adâncimea mare în special dacă va fi pusă în baie sau pe un hol. Nu toți utilizatorii aleg să o pună în bucătărie, deci dimensiunile standard sunt irelevante.

Poate că nu va impresiona ca număr de programe (13), însă sunt o mulțime de dotări interesante: motor Direct Motion (superior celui cu Inverter), Wi-Fi (control de la distanță mare prin aplicația hOn), iRefresh (reîmprospătează rufele în numai 38 minute), ABT (unele părți ale mașinii sunt tratate cu ioni de zinc care împiedică formarea mucegaiului și bacteriilor), Steam, iTime, Pillow Drum (tambur cu un design deosebit), Dual Spray (curățare a interiorului după fiecare program), Smart Dosing etc.

Concluzie

Haier HWD100BD1499UN/S oferă o mulțime de caracteristici noi care nu le vedem pe orice mașină de spălat și chiar dacă la prima vedere pare scumpă, aceasta ține locul a două aparate diferite (ca și în cazul modelului LG F4DV910H2EA). Deci nu trebuie să aveți un spațiu generos pentru instalare și nici un kit de suprapunere. Veți vedea că este un aparat mult diferit de restul și că nu are acel sertar pentru detergent, în schimb  în partea de sus există un loc special pentru dozaj.

Te-ar mai putea interesa