Haier HWD100-B14979-S, model cu uscător și clasa D

Haier HWD100-B14979-S e o mașină de spălat rufe pentru persoanele interesate de un aparat 2 în 1 (spală și uscă) util unei familii formate din circa 4 persoane.
Precum alte modele de la Haier, și acesta are facilități avansate precum detectarea cantității și posibilitatea reglării timpului de spălare.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Se poate vedea din imaginea de alături că aparatul e unul cu design caracteristic Haier, adică modern.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HWD100-B14979-S e unul cu o multitudine de facilități utile, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Eficiența energetică e A cu un consum de 52 kWh la 100 spălări și D cu un consum de 308 kWh la 100 spălări+uscări.
  • Capacitatea de spălare e una mare, fiind suficientă pentru o familie de 4-5 persoane (după cum recomandă producătorul).
  • Aparatul e unul care are cuva din inox, iar acest lucru ne arată că s-au folosit materiale de calitate la construcția sa.
  • Are uscător integrat așa încât să avem haine gata de purtat și să nu trebuiască să le întindem pe sârmă sau ceva de genul.
  • Vine echipat cu Auto Weight, adică un sistem de cântărire a rufelor așa încât cantitatea
  • Se poate economisi timp prin intermediul folosirii funcției I-Time. mai exact tipul poate fi scurtat sau prelungit în funcție de necesități.

Există și dezavantaje precum faptul că uscătorul e unul de bază cu doar 3 opțiuni de uscare.
Aș aminti și faptul că nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 55x60x85 axlxî cm.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat de la un producător cu reputație bună. Dacă nu știați, cei de la Haier fac și mașinile de spălat ale italienilor de la Candy. Sunt de aceeași foarte bună calitate.

 

Te-ar mai putea interesa