Haier HW90-B14979-S, model 9 kg cu clasa A

Haier HW90-B14979-S e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 9kg utilă unei familii de 4-5 persoane. Comparativ cu alte mașini aceasta are o clasă de eficiență A, cuvă din inox și multiple tehnologii de economisire.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium.

Păreri pro și contra

Mașina Haier HW90-B14979-S e una modernă pentru persoanele care vor un aparat care să se descurce când vine vorba despre a spăla o cantitate mare de rufe pentru o familie cu până în 5 persoane.
Precum alte modele din ziua de azi și acesta are sistem pentru detectarea cantității, numit Auto Weight. În acest fel aparatul știe să ajusteze durata ciclului de spălare pentru economisirea de tip și apă.
Are motor avansat numit motor Direct Motion, iar cei de la Haier precizează că e un motor superior celora tip inverter.
În privința confortului are mai multe lucruri care țin și de igienizare. Printre acestea se numără ABT și Steam. ABT presupune că unele suprafețe sunt tratate cu ioni de zinc așa încât să fie eliminate bacteriile.
Funcția Steam e una care folosește abur pentru îndepărtarea petelor dificile și eliminarea alergenilor.
Dacă vă grăbiți atunci o să vă ajute și funcția I-Time care permite reglarea duratei de spălare. Mai, exact poate fi scurtată sau prelungită.

Din păcate nu are dimensiuni slim, fiind vorba despre un aparat cu dimensiuni de 53x60x85 axlxî cm. Ușa e una cu diametru de 36cm.

Per ansamblu acest model se adresează celora interesați de un aparat premium util la spălarea rufelor. Față de alte modele acesta are o eficiență energetică sporită așa încât facturile la curent să fie cât mai mici.
În cazul în care vă interesează o alternativă atunci vă recomand un model Haier cu uscător deoarece e un aparat 2 în 1.

Te-ar mai putea interesa