Haier HW80-B14979-S, model slim cu clasa A

Mașina de spălat rufe Haier HW80-B14979-S e un model premium pentru cei interesați să spele eficient și să aibă un aparat care nici nu ocupă mult loc. În acest sens are noua clasă A de eficiență energetică și dimensiuni de 46x60x85 axlxî cm.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și funcțional.
Din imaginea de alături puteți observa că are un design precum restul mașinilor Haier.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HW80-B14979-S e unul de generație nouă și din această cauză are o multitudine de atuuri precum cele mai de jos:

  • Vine cu Auto Weight, adică acea caracteristică care presupune că hainele sunt cântărite și în funcție de cantitate e și consumul de resurse.
  • Se poate utiliza funcția I-Time pentru reglarea duratei de spălare.
  • Dacă locuiți undeva unde apa are o duritate care nu e optimă atunci o să vă ajute funcția Smart Detecting care monitorizează duritatea și împreună cu Smart Dosing ajustează cantitatea detergentului.
  • Are ABT, adică suprafețele sensibile sunt tratate cu zinc așa încât să nu se producă bacterii.
  • Precum alte modele moderne și acesta are Steam, adică o funcție inteligentă care dispersează abur pentru o spălare mai bună.
  • E un aparat compact (slim) în condițiile în care vine cu o capacitate peste medie de 8kg.
  • Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre 47 kWh la 100 spălări și clasa A de eficiență energetică.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită prețul dacă sunteți în căutarea unui produs premium ca aspect, funcționalitate și consum de resurse. Mă bucur că au apărut în țara noastră și electrocasnice de la Haier deoarece sunt printre primii la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa