Haier HW80-B14959S8U1S, atuurile acestei mașini cu clasa A

Haier HW80-B14959S8U1S e un aparat prezent pe piața din România de scurt timp și cred că e important să vedem dacă merită banii. Asta deoarece vor fi multe persoane care se vor orienta înspre a achiziționa acest aparat de culoare antracit.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și tehnologii integrate. Din imaginile de alături se poate vedea că arată precum o bijuterie, și nu cred că exagerez.

Motive pro și contra

Mașina de spălat Haier HW80-B14959S8U1S e una care se evidențiază prin mai multe lucruri pozitive, printre acestea cele mai importante fiind în rândurile care urmează.

  • Eficiența energetică e A, fiind vorba despre noua clasă și un consum de 49 kWh la 100 spălări.
  • E smart, putând fi controlată prin intermediul aplicației hOn care trebuie instalată pe un telefon mobil.
  • Întreținerea e una simplificată prin faptul că are tehnologia ABT care presupune tratarea cu ioni a zonelor sensibile în care se pot produce bacterii și mucegai.
  • Are Auto Weight, adică o facilitate care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează consumul de resurse.
  • Are un număr mare de programe (14), printre acestea numărându-se și programul rapid de 20 minute.
  • Are un preț mare, dar costul de achiziție e unul corect având în vedere că are multă tehnologie utilă incorporată.
  • Nu are funcție de uscător, iar din această cauză ca alternativă recomand modelul Haier HWD100BD1499U1NS.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii având în vedere că are incorporată multă tehnologie utilă și care ajută la economisirea de resurse și o spălare fără bătăi de cap.
Despre producătorul Haier trebuie să scriu că e unul asiatic, dar are fabrică și la noi. Aparatura acestuia e una premium, iar de ei aparține producătorul Candy.

Te-ar mai putea interesa