Haier HSR3918ENPG, side by side mare pe argintiu

Side by side-ul Haier HSR3918ENPG este o alegere destul de interesantă ținând cont de ce oferă comparativ cu concurența. Este un model destul de mare care oferă mult spațiu la interior pentru orice tip de aliment și chiar recipiente sau sticle. Acest tip de aparat frigorific este perfect pentru cei care au o bucătărie mare și le place stilul modern. Sunt mulți producători de aparate frigorifice de top, doar că nu toți le oferă la prețuri foarte atractive.

Acest brand oferă soluții interesante la prețuri avantajoase și puteți alege cu încredere o variantă ca cea ce jos sau poate una cu volum diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică nu este cea mai bună pentru că vorbim de un aparat mare și noile etichetări sunt ceva mai stricte, dar tot are un consum anual mic (317 kWh). Din păcate nu are o autonomie fără curent foarte mare cum ați văzut la altele, dar poate că penele de curent nu sunt foarte lungi. Ajungeți cu ușurința la oricare din rafturi pentru că are o înălțime de numai 177 cm, pe când combine pot fi și peste 200 cm.

Păreri pro și contra

Performanțele de conservare sunt excelente, sistemul de răcire este Total No Frost, are compresor cu motor Inverter, iluminare interior LED este foarte bună, oferă un volum generos atât la congelator, cât și la frigider. Oferă un congelator destul de generos care prezintă rafturi, suporturi și sertare. Panoul de control este electronic la cele mai multe side by side-uri și poate fi accesat ușor fiind poziționat la exterior și are tehnologie de tip touch. Îmi place că a fost poziționat între uși și nu pe uși, astfel designul aparatului a rămas unul minimalist.

Aerul rece este distribuit uniform datorită lui Multi Air Flow și se pot vedea o mulțime de guri de ventilație (la frigider și la congelator). Haier HSR3918ENPG poate fi următoarea alegere dacă nu vă doriți un altfel de aparat sau poate unul mai accesibil. Poate fi încorporat parțial datorită sistemului de balamale care permite deschiderea ușilor la 90 de grade, dar se pot evita și eventuale accidente.

Te-ar mai putea interesa