Haier HSOGPIF9183, side by side bine dotat

Side by side-ul Haier HSOGPIF9183 face parte din segmentul superior datorită dotărilor sale care sunt oarecum normale pentru un aparat așa de mare. E evident că e vorba de un aparat frigorific diferit în sensul bun al cuvântului pentru că arată mult mai bine, este eficient și are control electronic avansat. Nu cred că putea avea ceva în plus față de ce are incorporat. Puteți pune cam orice în acest model deoarece are destul spațiu între rafturile sale și compartimentele sunt generoase.

Arată mult mai bine decât un frigider sau o combină, dar este nevoie și de spațiu pentru a-l instala, plus că trebuie să aveți acces la priză dacă vreți să deconectați aparatul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Chiar dacă nu e foarte înalt, e ceva mai lat decât restul aparatelor, astfel că are un volum total de 515 litri, din care congelatorul e de 178 litri. Acest congelator mi se pare suficient de bun deoarece are No Frost și poate congela până la 10 kg de alimente în 24 de ore.

Pe partea de tehnologii are următoarele: ecran touch pe ușa congelatorului, dozator apă rece/gheață, mod Vacanță, Multi Air Flow, total No Frost, motor Inverter, super răcire și super congelare. Unele dotări le puteți găsi la alte aparate similare, însă prețurile nu sunt la fel. Nu sunt multe accesorii incluse, dar nici nu are nevoie deoarece o parte din accesoriile unui frigider sunt universale, deci pot fi achiziționate ulterior dacă e nevoie de ele.

Pentru cei care nu au o bucătărie mare sau un spațiu pentru instalare, acesta are o lățime de 90.8 cm și o adâncime de 64 cm, deci ar trebui incorporat în perete sau în mobilier.

Plusuri: design modern, nu e foarte înalt (177 cm), multe compartimente speciale, consum de energie mic pentru așa volum, dozatoare, control ușor asupra temperaturii și altele.
Minusuri: ocupă ceva spațiu (depinde de spațiul disponibil).

Nu sunt multe aparatele frigorifice care să ofere atât de multe dotări utile și tehnologii interesante. Haier HSOGPIF9183 e un model care dorește să concureze pe o piață destul de mare și cred că reușește să impresioneze.