Candy CSO4H7A2DE-S, uscător cu WiFi și pompă de căldură

Candy CSO4H7A2DE-S este unul dintre cele mai eficiente uscătoare de rufe de pe piață și se datorează acelei pompă de căldură care folosește atât de aer cald, cât și aer rece în procesorul de uscare. Cu alte cuvinte, uscă la temperaturi mai joase și țesăturile nu au de suferit. Recomand acest tip de aparat chiar dacă va ocupa spațiu suplimentar, însă dacă aveți prea mult spațiu prin locuință gândiți-vă la o mașină de spălat cu uscător. Din păcate acea alternativă nu este la el de eficientă ca și cea de jos, adică se laudă cu o clasă energetică A++.

Aceasta este vechea etichetare, acum fiind ceva mai strictă și consumul general este raportat la 100 de uscări, adică nimeni nu uscă rufe zilnic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de aparat vă poate fi de folos fără a consuma foarte multe resurse și nici nu mai trebuie să puneți rufele la uscat pe balcon, acum le puneți direct în aparat. Eventual după finalizarea programului le puteți pune pe un uscător pentru a se aerisi mai bine. Dacă tot vorbim de programe, trebuie să știți că acest model oferă cam tot atât de multe programe cât o mașină de spălat – 14. Astfel puteți sorta puțin hainele în funcție de țesătură, tip articol sau grad de murdărie pentru a obține rezultatele dorite.

Arată diferit de aparatele altor branduri și se poate vedea că ușa este poziționată mai sus, pentru o încărcare/descărcare mai ușoară. Dimensiunile ei sunt influențate și de performanțe, astfel că un model cu încărcare de 7 kg este și compact (adâncime de 47 cm). Acest aspect este important pentru că va fi pusă în dressing unde nu este foarte mult loc sau poate că aveți un alt loc pentru acesta.

Concluzie

Candy CSO4H7A2DE-S oferă Kilo Detector pentru a ajusta parametrii programului pentru a se economisi resurse și pentru a reduce din durata programului, fără ca rezultatele să fie mai diferite. Dacă nu vă place ceva la aceasta trebuie să știți că acest brand oferă și diferite alternative mai atractive ca preț (chiar un Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S), dacă nu vreți neapărat cu pompă de căldură.

Te-ar mai putea interesa