Haier C3FE844CGJ, păreri combină de 459 litri clasa D

Haier C3FE844CGJ este acea combină frigorifică care se adresează persoanelor interesate de un model cu capacitate de stocare peste medie și consum energetic minim. În felul acesta frigorificul are capacitate netă de 459 litri și un consum de curent de 223 kWh pe an. Astfel îi este atribuită clasa D a eficienței energetice.

Aparatul face parte din seria 5 și vine cu niște caracteristici precum Humidity Zone, tratament antibacterian (ABT) și Total No Frost. Humidity Zone se adresează celor interesați în a depozita fructe și legume pe o perioadă lungă de timp. Producătorul se laudă că în felul acesta alimentele vor rămâne proaspete de două ori mai mult timp.
Pentru a nu pierde timpul cu dezghețarea frigiderului sau a congelatorului acest model are No Frost.
Referitor la cost trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe lângă facilitățile prezentate mai sus, acest aparat vine cu un panou de comandă modern de la care pot fi activat modul vacanță și alte funcții (super freezing, smart control).
Un alt aspect pozitiv de care trebuie să țineți cont e faptul că acest model are un nivel de zgomot de 36 decibeli.

Dacă la alți producători avem rafturi speciale pentru sticle, în cazul acestui model nu avem așa ceva. Dar sticlele pot fi depozitate pe ușa frigiderului, în acest sens fiind 3 rafturi.

Per ansamblu acest model este ceea ce vă doriți dacă sunteți în căutarea unui frigorific cu o capacitate foarte mare. Legat de faptul unde este construit acest aparat Haier C3FE844CGJ, ar trebui să scriu că Haier are fabrică în țara noastră și nu este exclus să fie făcut chiar în România .
Despre producător trebuie să scriu că este unul asiatic, însă acesta are fabrici în Europa și deține brandul italian Candy.
Dacă vă doriți o alternativă la acest model atunci aș putea recomanda Haier A3FE743CPJ deoarece vine de la același producător și diferențele sunt mai multe estetice.

Te-ar mai putea interesa